Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem és én is fehér...

A férjem és én is fehér bőrüek vagyunk, a babánk viszont barna bőrű lett. 2 hetes. Ez változhat még? Nem bánjuk,csak furcsálltuk hogy ilyen lett. 😄

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kislányunk született olyan sötétpirosasbarnás árnyalattal, hogy hihetetlen. Nagyjából fél éves korára "fakult ki".

Amikor a kisfiam született, a szobatársamnak nagyon sötétbőrű, sűrű fekete hajú babája született (a nagytesók bár sötétszőkék, de nagyon nem hasonlított rájuk). Szintén fél évvel később már egyértelműen "felzárkózott" a tesókhoz.

2023. márc. 23. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel sárga az a barna.

Lányom 8 hetesen kezdett "fakulni", addig kreolos volt a sárgaságtól.

Fekete hajjal is született, mint annó én.

Barna hajú, kék szemű, hófehérnél is fehérebb.

2023. márc. 23. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Hát csak szóltak volna, ha sárga lenne. Egy ennyire kicsihez még rendszeresen kijár a védőnő, a gyerekorvos is megnézi, csak észreveszik ha sárga, nem? Nálunk legalábbis ez volt az egyik első, amit megnézett a védőnő.

(#2 voltam, akinek ha sárga a gyereke, akkor 4 hónapja az, csak feltűnt volna a gyerekorvosnak is oltásoknál meg mindig :D )

2023. márc. 23. 17:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Volt sárga is a baba, de haza engedtek vele, nem kellett a kék fény sem, az azóta már rendeződött de ugyan úgy barna a baba
2023. márc. 23. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is barnább bőrű voltam gyerekkoromban, most felnőttként már tök fehér vagyok (sajnos).
2023. márc. 23. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
A mi babánk is barna volt. Utolsó nap mondták, hogy sárga. 1 hónapos és most kezd fehéredni. Gondolom azt nektek is mondták volna, ha sárgaság miatt olyan a színe. A te esetedben akkor ez genetika.
2023. márc. 23. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
A testvérem azzal viccelődött, hogy vörös és fekete, mert két barna hajú szülőnek először egy vörös- majd egy babakorában fekete hajú, barnább bőrű babája született. A fekete haj azóta kifakult és barna lett, talán a bőre sem olyan sötét már.
2023. márc. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!