Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szélcső 2 hetes babánál?

Szélcső 2 hetes babánál?

Figyelt kérdés

dec. 10. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy mi a baj es az orvos mit mondott ra.
dec. 10. 21:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem kakilt 2 napja huzza a lábat es sir sajnos at kellett allnunk teljesen a tapszerre a vedono azt mondta hogy 3 nap kaki nelkul rendben van. De nagyon sir es szerintem erolkodik
dec. 10. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen használod, akkor hozzászokhat a baba, én legutolsó lehetőségnek hagynám. Annak viszont próbáld meg nyugodtan egyszer. Vagy segít, vagy nem, ha nem segít, legalább nem ezen fogsz gondolkodni.

Egy két hetesnek szerintem nincs rendben, hogy 2 napig nem kakil. Egy 2 hónaposnak igen, bár ott is inkább az anyatejesek nem szoktak naponta kakilni, a tápszereseknek az lenne az ideális, ha menne naponta. Én a helyedben felhívnám a gyerekorvost.

dec. 10. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Mukodott. A gyermeket mintha kicsereltek volna. Nem szeretnem ezt rendszeresen hasznalni. Amig vegyesen tudtam etetni ilyen baj nem volt. Most szenvedunk egy kicsit hogy legyen tejem

Mert addig nem szenvedett a babam

dec. 10. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Milyen tápszert kap? Lehet nem megfelelő számára.

Kisfiamnál volt egy 3 hét kb amikor csak szélcsővel tudott kakilni, tápszert váltottunk és napokon belül rendeződött a helyzet, magától kakilt, megszűnt a hasfájás.

dec. 11. 07:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Milumil synei biotic
dec. 11. 08:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Syneo
dec. 11. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Ugyanez a tápszer okozta kisfiamnak is a kaki gondokat. Milumil Peptit írt fel utánna a doki és utánna pár nap múlva szüntek meg a gondok.
dec. 11. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia.. 29 hetre szuletett a fiam, a korhazba hozzaszoktattak a szelcsohoz es tarsaihoz. Hazajottunk es 3..napon eszmeletlenul sirt es tekergett.. mondta a vedono nem baj ha 10 napig nincs kaki mert anyatejes.. de ha gondoljuk akkor vegyunk szelcsovet de nem kell egybol hasznalni hagy probaljon magatol.. mi elmentunk vettunk es hasznaltuk is.. utana is csak 2-3 alkalommal hasznaltuk amikor mar lattam hogy kenyelmetlen neki.. majd egyszer mentem be es teligatya vart :D
dec. 11. 17:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Ma mar magatol kakilt halistennek. Iratok en is neki masik tapszert, koszonom
dec. 11. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!