Unatkozom itthon?
Miert nem jartok el babas klubba ?
En is kulfodon elek, egyedul nevelem, autom sincs, faluban laktunk de heti min. 3 szor mentunk be a busszal a babas klubbokba. Biztos nem ultem volna otthon egesz nap.
De miért kellene mindig csinálni valamit?A gyerek a te rezgéseidet veszi át,azért nem találja a helyét mert te sem.Kezdj el olvasni,írni, rajzolni,kézimunkázni,bármi ami alkotás.
Élvez ki ezt a csöndes együttkuckózós időt,mert hiányozni fog mikor már intézményben lesz a gyereked.
En sutit es mindenfele kenyeret, kiflit sutottem, amikor a gyerek ezt jobban hagyta. Vagy foztem valami extra kajat, esetleg olvastam mellette.
De ezen kivul peldaul orakat gyalogoltam kint, amig jol elvolt babakocsiban. Elmentem a plazaba, az gyalog nalunk egy 3,5 oras sztori. Jartunk babauszasra, mentunk konyvtarba.
De ez a szamomra izgalmasabb, lazabb idoszak elmult hamar, mert amint megtanult maszni, aztan jarni, mar teljesen mas idok jottek. Le se tudtam vakarni magamrol, beutott a szepa, megutalta a babakocsit, de ugye annyit setalni meg nem tud es foleg haladosan nem tud. Sutni, fozni, olvasni mar nincs annyi idom, csak ha alszik.
Jelenleg orulok, ha a sarki boltig es haza eljutunk 1,5 ora alatt, a gyerek tempojaban, kozben megoszulok, mert soha nem arra akar menni, amerre kene, de babakocsiba mar nem ul.🙃
Te még totál ki vagy idegileg, az látszik... bár nem én írtam hogy igazítsd az alvást, mert azt ebben a korban kb. lehetetlen.
Keress ismerősöket, felnőtt társaságot valahogy. Én állandóan szüleimhez járkáltam át... pedig gyerekek előtt, hát izé, kb. csak ünnepeken találkoztunk (mondjuk akkor messzebb is laktunk). Amúgy igen, a délutánok túlélő üzemmódban zajlottak. Ez később sem lett sokkal jobb, csak mikor elment oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!