Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Unatkozom itthon?

Unatkozom itthon?

Figyelt kérdés
Van egy 9hónapos kislányom, és nem tudom hogy foglaljam le egésznap, úgyérzem megbolondul itthon de még én is. Külföldön élünk itt kb nem ismerek senkit sem. Jó lenne egy kisgyerekes anyuka társasága. Délelött megyünk sétálni, boltba, estefele hamar besötétedik uzsonna után igy ebéd után vagyunk kinn utoljára de megbolondulok. Nem kérek olyan kommentet hogy én választottam, erre senki sincs felkészülve gyerek elött.. Házimunkát tudom végezni mellette.
ma 14:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem jartok el babas klubba ?

En is kulfodon elek, egyedul nevelem, autom sincs, faluban laktunk de heti min. 3 szor mentunk be a busszal a babas klubbokba. Biztos nem ultem volna otthon egesz nap.

ma 14:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Van ilyen babás foglalkozás de délelött 10kor, amikor a gyerekem alszik, így nem járunk, ha tudsz olvasni mi sem ülünk egésznap itthon.
ma 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segít, ha van valami kreatív hobbid. Én pl az írásban tudok kiteljesedni igazán, regényeket is adok ki. Nem vagyok nagy író, de flow élménynek nagyon jó :)
ma 15:01
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
Igen a mienk is tízkor kezdődött és délig tartott , ezek kb. mindig mindenhol tízkor kezdődnek. Úgy igazítod az alvást , ennyi. Egyébként meg nem akarásnak nyögés a vége , úgy látszik nálad ez áll fenn.
ma 15:48
 5/14 babyboom567 ***** válasza:
59%

De miért kellene mindig csinálni valamit?A gyerek a te rezgéseidet veszi át,azért nem találja a helyét mert te sem.Kezdj el olvasni,írni, rajzolni,kézimunkázni,bármi ami alkotás.

Élvez ki ezt a csöndes együttkuckózós időt,mert hiányozni fog mikor már intézményben lesz a gyereked.

ma 15:49
 6/14 anonim ***** válasza:

En sutit es mindenfele kenyeret, kiflit sutottem, amikor a gyerek ezt jobban hagyta. Vagy foztem valami extra kajat, esetleg olvastam mellette.

De ezen kivul peldaul orakat gyalogoltam kint, amig jol elvolt babakocsiban. Elmentem a plazaba, az gyalog nalunk egy 3,5 oras sztori. Jartunk babauszasra, mentunk konyvtarba.

De ez a szamomra izgalmasabb, lazabb idoszak elmult hamar, mert amint megtanult maszni, aztan jarni, mar teljesen mas idok jottek. Le se tudtam vakarni magamrol, beutott a szepa, megutalta a babakocsit, de ugye annyit setalni meg nem tud es foleg haladosan nem tud. Sutni, fozni, olvasni mar nincs annyi idom, csak ha alszik.

Jelenleg orulok, ha a sarki boltig es haza eljutunk 1,5 ora alatt, a gyerek tempojaban, kozben megoszulok, mert soha nem arra akar menni, amerre kene, de babakocsiba mar nem ul.🙃

ma 16:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Ugy igazitom az alvást? A gyerekem 8kor kel 10kor már alszik is.. Hogy igazítsam? Legyen fenn ebéd utánig kinlódva vagy mi? okos vagy.
ma 18:01
 8/14 A kérdező kommentje:
De minek is magyarázkodom, hülye vagy és kész..
ma 18:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Te még totál ki vagy idegileg, az látszik... bár nem én írtam hogy igazítsd az alvást, mert azt ebben a korban kb. lehetetlen.

Keress ismerősöket, felnőtt társaságot valahogy. Én állandóan szüleimhez járkáltam át... pedig gyerekek előtt, hát izé, kb. csak ünnepeken találkoztunk (mondjuk akkor messzebb is laktunk). Amúgy igen, a délutánok túlélő üzemmódban zajlottak. Ez később sem lett sokkal jobb, csak mikor elment oviba.

ma 18:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát most mit mondjak? Azt gondolsz amit akarsz. Ha úgyvéled hogy kivagyok idegileg, szíved joga, de hisz ezt pár sorból nagyszerűen megállapítottad.
ma 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!