Unatkozom itthon?
Figyelt kérdés
Van egy 9hónapos kislányom, és nem tudom hogy foglaljam le egésznap, úgyérzem megbolondul itthon de még én is. Külföldön élünk itt kb nem ismerek senkit sem. Jó lenne egy kisgyerekes anyuka társasága. Délelött megyünk sétálni, boltba, estefele hamar besötétedik uzsonna után igy ebéd után vagyunk kinn utoljára de megbolondulok. Nem kérek olyan kommentet hogy én választottam, erre senki sincs felkészülve gyerek elött.. Házimunkát tudom végezni mellette.dec. 17. 14:20
21/25 anonim válasza:
Nem, nem unatkoztam, hanem felidegesített mekkora tirpák vagy a válaszolókkal 😂
22/25 A kérdező kommentje:
Na akkor idegesítsd magad mégtovább. Ha olvasol is, akkormeglátod hogy nem én kezdtem hanem a négyes pl.
dec. 18. 08:04
23/25 anonim válasza:
Már ne is haragudj de ezzel a stílussal nem csoda , hogy nincsenek barátaid !
24/25 A kérdező kommentje:
Uristen.🤣
dec. 18. 10:10
25/25 A kérdező kommentje:
Nem ítelkezni kell feljönni az internetre.
dec. 18. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!