Terhesen mivel foglaltátok le magatokat? Unatkozom itthon
26 hetes terhes vagyok.
Eddig lefoglalt az egyetem, a vizsgák. De január elejére végeztem mindennel, a következő két félévem passzív a baba miatt.
Most pedig úgy érzem, megöl az unalom.
A legtöbb barátom, barátnőm tanul a maradék vizsgájára, esetleg dolgoznak. A párom most elutazott 4 napra a barátaival, de napközben ugye ő sem tud velem lenni mindig, max összefutunk egy kávéra, vagy gyors ebédre, de az is 1-2 óra csak.
A mai napom pl. így nézett ki:
-reggel elmentem reggelizni két barátnőmmel, az még mondhatni a napom "izgalmas" része volt, meg ugye előtte készülődtem, sminkeltem, stb.
-hazaértem 11-re, másfél órát Instagramoztam, telefonon beszélgettem, közben ment egy sorozat
-utána megebédeltem, azóta meg sorozatozok, olvasok és chatelek, netezek
Plusz ha unatkozom, általában nasizok valamit, vagy a netet bújom babaruhákat vásárolva. Ami azért probléma, mert már így is rengeteg mindent vásároltam a picinek, több ruhája van az első hetekre, mint pár felnőttnek...
Ha áprilisig ez lesz, szerintem én becsavarodok.
Köszönöm szépen a normális válaszokat!:)
Igen, mindenki azt mondja, hogy becsüljem meg ezeket a napokat, mert a következő években nem sok ilyen lesz.
Sorozatokból nem találtam most olyat, amit elkezdenék nézni, általában azokból megy 1-1 rész, amiket már láttam.
Két Jo Nesbo könyvet olvastam el most, keresek valami újat, csak az is általában ideig-óráig köt le egy nap. Recepteket is mentettem el (most tanulok főzni), meg most azt találtam ki, hogy a legjobbakat kiírom egy szép könyvecskébe esetleg.
A házat rendbe teszi más, a babaruhákat meg általában vásárlás után azonnal kimosom, kivasalom. Így is van, hogy néha csak úgy áthajtogatom, átpakolom az összeset, imádom őket nézegetni.
# 2
Látom, muszáj volt valamit beszólni. Remélem ettől jobbat alszol ma!:)
Takaríts is néha...
Amúgy olvastam, filmet néztem, megtanulok horgolni, kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!