Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen mivel foglaltátok le...

Terhesen mivel foglaltátok le magatokat? Unatkozom itthon

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok.

Eddig lefoglalt az egyetem, a vizsgák. De január elejére végeztem mindennel, a következő két félévem passzív a baba miatt.

Most pedig úgy érzem, megöl az unalom.

A legtöbb barátom, barátnőm tanul a maradék vizsgájára, esetleg dolgoznak. A párom most elutazott 4 napra a barátaival, de napközben ugye ő sem tud velem lenni mindig, max összefutunk egy kávéra, vagy gyors ebédre, de az is 1-2 óra csak.

A mai napom pl. így nézett ki:

-reggel elmentem reggelizni két barátnőmmel, az még mondhatni a napom "izgalmas" része volt, meg ugye előtte készülődtem, sminkeltem, stb.

-hazaértem 11-re, másfél órát Instagramoztam, telefonon beszélgettem, közben ment egy sorozat

-utána megebédeltem, azóta meg sorozatozok, olvasok és chatelek, netezek

Plusz ha unatkozom, általában nasizok valamit, vagy a netet bújom babaruhákat vásárolva. Ami azért probléma, mert már így is rengeteg mindent vásároltam a picinek, több ruhája van az első hetekre, mint pár felnőttnek...

Ha áprilisig ez lesz, szerintem én becsavarodok.

2018. jan. 20. 21:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Tanulj nyelvet.

Keress valami hobbit-festés, fotózás, ékszerkészítés, varrás stb.

Menj el sétálni,kiállításra, múzeumba.

2018. jan. 20. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Lomtalaníts, a felesleges dolgokat, ruhákat hirdesd meg a neten. Rengeteg időt el lehet tölteni vele, amíg mindent átnézel, lefotózol.

Ha van anyagod a következő félévekre pl. felsőbbévesektől, tanulj előre.

Olvass babatémában: hozzátáplálásról, gyereknevelésről, szülésről, vajúdásról, sok hasznos könyvet lehet találni.

Ha szeretsz DIY alkotni és lesz babaszoba, dekoráld ki.

Esetleg tanulj nyelvet, az is lefoglal és később még jól jöhet.

2018. jan. 20. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Az utolso 1,5 honapot voltam otthon. Nekem a barataim csak hetvegen ertek ra, a ferjem dolgozott. En foztem, takaritottam (arra sok ido elment, mert nagy pocakkal benaztam), olyan sutiket sutottem, amire elotte nem volt idom! Babaszobat rendeztem, babacuccokat vasaltam, de igy is rengeteg idom maradt! Vegul elkezdtem nezni "A farm, ahol elunk"-et :D Jo sok eveadja van! Gyerekkorom kedvence!
2018. jan. 20. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor így alakult nálam a dolog ,akkor mig feküdni kellett bedaráltam a Jóbárátokat,Született -feleségeket meg a Szex és New Yorkot. Sokat olvastam. Mikor már nem voltam fekvésre ítélve,akkordokat sétáltam rossz időben is. Takarítottam,főztem,sokat gondolkodtam,tornáztam . Most csak álmodozom 5 perc magányról 😃😃
2018. jan. 21. 07:26
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
Dolgozzál. Bár ahhoz gondolom lusta vagy, jobb ha anyuciék meg pasikácska kitart:-)
2018. jan. 21. 11:43
 16/21 A kérdező kommentje:

Eléggé sorozatfüggő vagyok, így a három kedvencemből pl az összes részt kívülről fújom már. :)

Szoktam tornázni is, de ugye az nem tölti ki az egész napomat, meg nem is akarok olyan intenzitással edzeni, mint a terhességem előtt.

Jövőhétre beterveztem a ruháim, cipőim átválogatását, mert rengeteg van, amin még az árcédula is ott van, mert mindig csak azok közül válogatok, amiket rendszeresen hordok és emiatt előrébb vannak. Az is lesz kb két nap, de a barátnőim mondták, hogy eljönnek segíteni, beszélgetni. De sok jó tippet kaptam, köszönöm szépen!:) Próbálok minél hamarabb válaszolni a privát üzenetekre is.

57%-os, még mindig nem kíváncsi itt rád senki. Ne erőlködj ennyire.

Amúgy nem "pasikácskám" van, hanem férjem. Nagyon rossz életed van, hogy idegeneken kell levezetned a feszültséget?

2018. jan. 21. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
15-ös mekkora idióta vagy !
2018. jan. 21. 12:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Felesleges vele foglalkozni. :D
2018. jan. 21. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Olvass könyveket, vagy rajzolj/fess, takarítsd ki a lakást, főzz új ételeket, jógázz,írj egy könyvet magadnak, csak a gondolataidból,nézz filmeket/sorozatokat
2018. jan. 21. 23:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Áhh kérdező, ne lepődj meg, itt sok a kötekedő :D Én ma nyertem meg egy vitát itt :D

Amikor én terhes voltam, akkor jártam esti iskolába hetente 3 alkalommal, most már csak akkor tudok bejárni, ha a férjem itthon van. Pl holnap. Aztán sokat takarítottam, felosztottam a lakást részeire, a részeket meg beírtam adott napokra pl hétfő, fürdőszoba és csináltam egy alap rendet, mellé az aktuális helyiséget alaposan kitakarítottam. A szomszéd kutyáit etettem, gondoztam őket és a terhesség vége felé lett sajátom is, akiről gondoskodhattam. Jártam a vizsgálatokra, nstkre. Amikor épp nem kellett takarítani, tanulni, suliban lenni, párommal mentünk csavarogni vagy itthon bújtam a sorozatokat, olvastam, filmet néztem és röhögtem azon, hogy mindenki azt mondja, pihenjek :D

Nem értettem, miért mondják :D

Azóta rájöttem, mert mióta megszültem májusban, egy könyvet nem tudtam elolvasni. Májusban vizsgázom, teljesen leköt a tanulás, mikor alszik a babám, egyből ülök le tanulni. 60 tétel plusz a gyakorlati része számolós feladatokból áll amihez sok képletet kell tudni. Én egyedül a Tesóm nyakán és az Egy rém rendes családot nézem mostanában, mert azok elég rövidek és humorosak, kikapcsolnak.

2018. jan. 28. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!