Általában is ilyen, khm ... érdekes a stílusod? Mi innen nem tudjuk, hogy neked ott milyen lehetőségeid vannak, akár ismerkedésre. Csak nem te vagy a környéken az egyetlen kisbabás anyuka. Felénk van például facebook csoport, meg applikáció is, amivel lehet keresni környékbeli kismamákat, anyukákat, akik szintén unatkoznak vagy magányosak. Próbáld meg kideríteni, hogy más anyukák mit művelnek felétek.
dec. 17. 19:16
#10 mivel eddig minden válaszodban volt beszólás :)
dec. 17. 19:22
Én kitanultam mellette egy szakmát.
dec. 17. 19:34
"Kezdj el olvasni,írni, rajzolni,kézimunkázni,bármi ami alkotás."
Most őszintén, hány olyan gyerek van, aki nem mászik oda rögtön az anyja ölébe, ha meglátja, hogy ilyet csinál?
dec. 17. 20:03
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi 15ös erre válaszolni se mertem mert az lett volna hogy " beszólok" holott nekem szóltak be én meg csak ugyanolyan stílusban válaszoltam. 🤣🥶 Lehet félreértettétek a kérdésem de amikor a gyerek fennvan arra az időszakra gondoltam, ha alszik nyugi eltudom magam foglalni. :D De pl olyanra gondoltam, csak ugye nem írtam le a kérdésben pedig azthittem hogy de, hogy mivel foglaljam le a kisbabám ? :)
16/25 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne szakmát kitanulni míg a gyerek mászik az ölembe 🤣
Nem félreértettük, hanem konkrétan nem tettél fel kérdést, csak elmesélted mennyire unatkozol.
dec. 17. 21:28
A babák nem unatkoznak. Ők tök jól elvannak szerintem, nézelődnek, tanulják es gyakoroljak a mozgasokat, leginkább elvannak. Nekik nem kell túl sok inger. Az anyukának tűnik csak dögunalomnak, jogosan. A valodi tevékenyseg es a hosszu távú figyelem egy gyereknel joval kesőbb fejlődik ki.
Itt anyukanak kéne felnőtt társaság! Ez a mai vilagunk sajatossaga, hogy egy felnőtt ember evekig szinte egesz nap kizárolag egy kisbabával/gyerekkel van összezarva. Regen a nagy csaladokban, több generacios életközösségekben, a falvakban, vagy a nagypolgaroknal a dadussal, a kispolgaroknal a társberletekben, stb. - ilyen gyakorlatilag nem volt. Ebbe bele lehet kattanni szerintem. Keress társasagot! Hosszú tavon vagytok külföldön?
dec. 17. 21:49
19/25 A kérdező kommentje:
Pedig ottvan 18as hogy nem tudom hogy foglaljam le, most hogy visszaolvastam nem tettem kérdőjelet. De te is unatkozol nyilván, mivel itt kötekedel..
20/25 A kérdező kommentje:
Igen, hosszútávon lakunk külföldön, de mivel itt 3 hósan már visszakell húzni dolgozni és a baba bölcsödében van 90%ban így senki nem ül otthon..
Kapcsolódó kérdések: