3 hétre nagyszülőkre bízni 1 éves babát?
Figyelt kérdés
Ki milyen hosszú időre hagyta "magára" babáját?2011. jan. 27. 22:10
21/24 anonim válasza:
Nézd, a 11.02 tényleg nem túl elegánsan fejezte ki a véleményét, de azon, hogy képes lennél hetekre magára hagyni az egyéves gyerekedet, hidd el, semmi irigyelni való nincs. Véleményeket kértél, megkaptad. Ha nem vagy kiváncsi arra, más mit gondol az ilyesmiről, ne kérdezd meg.
22/24 anonim válasza:
Én a kérdéseddel kapcsolatban írtam ki egy kérdést, mert nem tudom megérteni, hogy egy szülő hogy képes itthon hagyni az 1 éves gyerekét 3 hétre, és érdekelt, hogy más anyukák is hasonlóan gondolkodnak-e. A kérdésemet törölték, és az anyukák jól kiosztottak, hogy honnan tudom, hogy nem életbevágó, vagy valami betegség, stb. van a háttérben. És tessék, igazam lett, csak a saját kényed kedvéért, kikapcsolódás miatt tennéd ezt. Ahogy előttem írták, nem vagy irigylésre méltó. Sőt...
23/24 anonim válasza:
Én is ki akartam írni ezt a kérdést! Tökéletesen egyetértek veled utolsó...
24/24 miniani válasza:
Kedves Kérdező! Látom régi a kérdés, de végül elutaztál? Én hasonlón dilemmázok. Nálam is lenne egy hosszabb távollét esetleg, de nincs eldöntve pont a gyermek miatt, hogy megyek -e vagy sem. A gyerkőc akkor közel 2 éves lesz amikor utaznék. Én eddig abban gondolkodtam, hogy 1. vagy nem megyek (bár úgy néz ki egy utolsó lehetőség lenne valakihez kiutazni) 2. gyerekkel megyek- viszont a gyermeket nem annyira szeretném kitenni egy nagyon hosszú útnak. 3. Ma a nagymama ajánlotta, hogy hagyjam ott. Első hallásra nemet mondtam, sok az a három hét mindenkinek. Most picit csakis azért hajlanék erre, mert ott nagyon szeret lenni a gyerkőc, és nem kellene végigszenvednie az utat. Persze nekem nagyon hiányozna, mielőtt valaki elítél. tehát gondolkodóban vagyok mi legyen, legyen -e utazás? Olyan út lenne, ami másnak álom! (persze csak annak, akinek van igénye ilyesmire és szeret utazni, az otthon ülők biztos azt mondanák sehova nem mennének)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!