Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hétre nagyszülőkre bízni 1...

3 hétre nagyszülőkre bízni 1 éves babát?

Figyelt kérdés
Ki milyen hosszú időre hagyta "magára" babáját?
2011. jan. 27. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

3 hétre biztosan nem, pedig a fiam kicsi kora óta gyakran van a szüleimnél és semmi gond, ha mi pl. moziva vagy bárhova megyünk.

Ha nyaralni mentek, biztosan nem hagynám otthon, akkor inkább nem mennék. Sajnos nekem kellett kórházba mennem kétszer is, amióta a fiam megszületett, maga a pokol volt az a 2*3 nap nélküle. Pedig tudtam, hogy jó kezekben van, meg hát vele volt az apukája is.

Ha csak tényleg nem komoly betegség, kórház van a háttérben én biztos nem tudnám ott hagyni senkinél ennyi időre. De hát nem vagyunk egyformák.

2011. jan. 28. 08:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem fordult elő ilyen soha, max. akkor tudnám elképzelni, ha mindketten a férjemmel kórházba kerülnénk, máshogyan abszolút nem.
2011. jan. 28. 09:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Thaiföldön ünnepelnénk a 30. születésnapomat a férjemmel és barátokkal. Valahol szt vallom hogy a baba érkezett közénk, Neki is kell alkalmazkodni nem CSAK a szülőknek..., feladni mindent (magánélet, kikapcsolódás, stb.) Tudom sokakban ez nem tetszést vált ki, de nem vagyunk egyformák!
2011. jan. 28. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy egy születésnap miatt elutazzak!!! Engem egyáltalán nem érdekelnek a születésnapjaim, ki is akadnék, ha ilyen ajándékot kapnék. Nekem ezek a dolgok nem fontosak, sőt lényegtelenek.
2011. jan. 28. 15:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eldöntötted, akkor mondhatunk bármit, mindegy. De ha még nem, akkor azt javasolnám, gondold át! Nem hiszem, hogy van az a kikapcsolódás, ami miatt megéri. Ha pedig a gyereked érzései nem is igazán érdekelnek ("ő jött közénk, neki kell alkalmazkodnia"), akkor azért azt is hozzátenném, hogy Te sem fogod jól érezni magad 3 hétig nélküle. Pár napig talán, de ha csak egy kis érzés is szorult beléd, a 3 hét végére már nagyon fogsz szenvedni.
2011. jan. 28. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Volt már tőled távol a gyerek??

Mert ha nem tesztelni kéne előtte hogy hogy bírjátok a távollétet.

2011. jan. 28. 19:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mért kérdezted meg, hisz a kommentedből egyértelműen érezhető, hogy ezt már eldöntötted. Azt vallod, hogy a gyereknek is alkalmazkodnia kell, és a szülőknek is jár a szórakozás. Ez így van, nem kell mindenről lemondanunk, de van egy határ, amit szerintem ez a helyzet átlép. Nem egy ilyen pici gyereket kéne 3 hétre otthon hagyni, vagy pedig nem 3 hétre elutazni. Ahhoz a szülinapi ünnepléshez tényleg 3 hét szükséges? Mert szerintem nem, bőven elég lenne 1 hét is. Szóval mindent lehet, de módjával. Ezen gondolkozz el.
2011. jan. 28. 21:54
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem döntöttem még el, az út még nincs befizetve, februárban indulnánk.

És igen pont attól tartok hogy pár napig minden szép lenne és utánna..........!

2011. jan. 29. 08:12
 19/24 anonim ***** válasza:
55%
okádok tőled! szegény babád... ez a véleményem.
2011. jan. 29. 11:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Az irigység.........., rossz emberi tulajdonság,Én nem okádok Tőled, csak mosolygok Rajtad........!
2011. jan. 29. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!