Háton fekvésből ülésbe húzáskor mennyi idősen kell emelni a fejét egy babának?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:06
21/23 anonim válasza:
Én vagyok, aki a marhára haszontalan választ adtam, miszerint az újszülöttosztályon kaptunk beutalót Dévényre. Két hónapos korától jártunk végül (azt mondta a gyógytornász, hogy korábban felesleges), és mondta, hogy naponta többször húzzam fel fekvésből ülésbe, de nem a kézfejénél, hanem a vállánál fogva, mert a válla könnyen kiakadhat. Gyakoroltuk otthon, három hónapos korára szépen csinálta. Ja, csak felhúzni szabad, ülésben tartani nem!
De ha az előző válaszom is annyira haszontalan volt, akkor nyilván ez is az! (Kérdező, ha nem te pontoztál le, akkor ez nem neked szól)
22/23 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért pontoztátok le az előző válaszolót. Én vagyok az, a válaszoló, aki szintén Dévényre vittem a gyerekemet emiatt. Valóban a vállánál fogva húzd fel. Ha nagyon nem akarja emelni a fejét, akkor az ujjaiddal egy kicsit tarthatod a fejét. Nem nagyon, csak annyira, hogy ne essen nagyon hátra. Egyébként nem biztos, hogy neurológiára vinném egyből a gyereket. A Dévényes gyógymasszőr kifejezetten azt mondta, hogy ott olyan gyakorlatokat végeztetnek velük, ami nem minden babára van jótékony hatással. A Dévényes módszerben pedig a babára szabottan történik a kezelés.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat! Nem,nem én pontoztalak le Titeket!!! NE FOGLALKOZZATOK MÁR EZZEL! Szegény embereknek ez a legnagyobb szórakozásuk, inkább sajnáljuk őket... Szóval köszönöm, ezt a tornát már eddig is próbálgattuk, csak nem nagyon mertem,mert féltem, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot. És a vállánál fogtam, nem a kezénél. köszönöm még egyszer:)
2011. jan. 31. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!