Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Általában melyiket csinálják...

Általában melyiket csinálják hamarabb a babák? Háton fekvésből oldalukra fordulás, vagy hasról hátra fordulás? És a Ti babátok melyiket mikor csinálta?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
hasról hátra a gyakoribb
2010. jún. 17. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Fiam 3 hónaposan háton fekvésből oldalra, 4 hónaposan hasra, 5 hónaposan visszafordult

Lányom kihagyta az oldalra fordulást, ő 3 hónaposan hátról hasrafordult és 4 hónaposan vissza.

Mivel alapból háton feküdtek, ezért adott volt, hogy onnan fordultak.

2010. jún. 17. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom most 5 hónapos. eddig nem igazán érdekelte a forgás, most kezdte pár napja, hogy hátról oldalára fordul, és időnként sikerül hasra is, de a keze mindig beszorul. A hasáról egyáltalán nem forog, szépen kitartja magát, úgy nézelődik, de esze ágában sincs fordulni. Viszont két napja megpróbált előre kúszni...de nehéz még a "kuffer":-))))
2010. jún. 18. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hetes volt a babám mikor háton fekvésből oldalra tette magát, a védőnő nem hitte el, azt hitte hülye vagyok aztán ő is látta, hát majdnem leesett a székről. Kicsit később talán 1,5-2 hónapos kora között hasra is fordult, vissza viszonylag későn 3 hónapos kora körül tanult meg fordulni.

2010. jún. 18. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Az én fiam is csinált érdekeseket pár hetes korában. És mindig oldalra fordulva aludt. De szerintem akkor ez még nem akaratos cselekvése volt. Hasról átfordult a hátára is kétszer, mikor nagyon nem tetszett neki a hason fekvés.

Most 4 hónapos múlt, és már várom egy ideje, hogy átforduljon az oldalára. Valahol azt olvastam, hogy ezt csinálják hamarabb. De tegnap hason fekvésből átfordult a hátára. Nagyon ügyes volt, és úgy meglepődött, hogy ő mit tud csinálni, hogy úgy maradt, és nagyokat pislogott. :)

Az oldalra fordulással is próbálkozik, úgy tekergeti magát, mint egy kis kígyó, de az még nem akar neki összejönni.

2010. jún. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!