Háton fekvésből ülésbe húzáskor mennyi idősen kell emelni a fejét egy babának?
Az első 12 hónap című könyv szerint a harmadik hónapra írja, hogy esetleg még ezt is tudja a baba: felültetve fejét a törzsével egy vonalban tartani.
A negyedik hónapra írja, hogy a "négy hónapos kor elején a karjuknál felhúzott csecsemők többsége még nem képes a fejét egy vonalban tartani a testével, a fejük rendszerint hátrabillen." Itt már az szerepel, hogy talán tudni fogja a baba.
Az ötödik hónapra írja, hogy a babának ezt már tudnia kell.
Szerintem nincs olyan, h "kell", meg "mikor"...majd ha érett lesz rá, menni fog neki.A babák nem ismerik a szakkönyveket, nem tudják, h "holnap leszek 3 hónapos, akkor ezt kell csinálnom, különben rossz vagyok"
Minden gyerek más sebességgel fejlődik, majd megcsinálja, ne ijedj meg, nincs vele probléma.:)
Szia! Utolsó vagyok lemaradt, bocsi azt kérdezte, hogy háton fekvésből ülésbe húzáskor emelni -e a fejét.
Szóval 3 hónaposan kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!