Nem féltek hogy meghal a férjetek és ottmaradtok egy babával? Van életbiztositásotok?

2 életbiztosítása van férjemnek az egyik a hitel miatt kellet a másik meg együtt van azzal amit lányunknak gyűjtögetünk 18 éves koráig.
Nekem 1 életbiztosításom van.

és Te mennyi idős vagy?
Én inkább attól félek,mi lesz ha velem történik valami,nekem a Cég fizeti az életbiztositás,igaz nem nagy összeg,ha bajom lenne...

61 éves az apám :-D 9 unokával, pedig én is kései gyerek vagyok, 40 éves volt apám, mikor születtem.
Soha nem szülnék egy 61 éves embernek, vagyis szülök, de unokát.
HA ennyi idős pasival bújsz ágyba, akkor mások az aggodalmaid, mint egy olyan nőnek, akinek 30-40 éves a férje.
Sose fogom megérteni, hogy miért kell úgy gyereket vállalni, hogy az érettségin már 80 éves lesz a szülő, ha megéli.
LEHET LEPONTOZNI!

16:21 vagyok
Nem azt mondtam, hogy garancia.
DE
Nekem bőven megfelel a balesetbiztosítás, hiszen a férjem 30 éves, és nagy valószínűséggel megéli, hogy a gyermekeim felnőjenek, ráadásul, nem hiteltörlesztéssel szeretném a nyugdíjaséveimet tölteni.

Én is kíváncsi lennék, hány éves vagy...
Néha eszembe jut, hogy mi lenne, de inkább nem gondolok rá. Az ismerettségi körömben nem fordult elő, de azt hiszem, neked tényleg van okod a fokozott aggódásra.
A Te életed, Te dolgod, de ugye tudod, hogy rád fog hárulni egy gyermek éjjel-nappali foglalkoztatása, és ahelyett, hogy az apuka segítene ebben, még őt is gondozhatod...

hát, 61 éves pacáknak már mindene meg kellene legyen ebben az életben, nem 3 milliós hitele... De ez az én véleményem.
Egyébként nem tudom, mi lenne, ha nem lenne, a házrészletet nem tudnám kifizetni, elvennék a fejünk felől a házat. Egyébként cége van. Ha valami történne vele, asszem először keresnék valakit az ő szakmai tudásával, és átadnám neki felesbe a céget. Csak nehéz olyan embert találni, mint ő. Én semmit nem értek az ő munkájához.
De remélem, még sokáig velünk lesz.

Szia. Az én párom hobbija és élete nagy része a motorozás. Megbízható, nem gyorsasági gyagyás, hanem megfontolt chopperes kényelmes motoros. DE és itt jön a DE, tudom, hogy soha nem kockáztatná magát és most már a családunkat, viszont elég sok szemét autós, kamionos van, aki emberszámba sem veszi a motorosokat. Ha kisüt a nap és a párom tolja ki a garázsból feláll a szőr a hátamon, pedig én is motoroztam! Tudom, hogy bármikor szembeelőzhetnek vele, leszoríthatják az útról, kikanyarodhatnak elé! És igen, én sokszor és nagyon sokszor félek, hogy nem jön többé haza!
Van életbiztosításunk, de a fiúnk imádja az apját, bele sem merek gondolni, hogy hogy mondanám meg neki, hogy neki már soha többé nincs apukája, mert egy másik közlekedési résztvevő egyszerűen megölte.

Hát szerintem ez hülyeség, ott van a Habsburg Ottó kilencven akárhány évesen is aktív és van aki 30 évesen lerobban.
kár ezen gondolkodnod, az élet kiszámíthatatlan, szerintem pont olyan nehéz lenne, ha a 30 éves férjed betegedne le vagy halna meg, mintha a 61. És ugyanúgy neked kéne megoldanod a dolgokat.
Nem a férjed kora a probléma, hanem a te önállótlanságod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!