Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem megdöbbentő...

Szerintetek nem megdöbbentő az ilyen anyuka?

Figyelt kérdés

Most voltam a gyógyszertárban és nagyon megdöbbentem amikor láttam hogy egy anyuka amíg az ablaknál volt a gyógyszereit kiváltani otthagyta az ajtóba a láthatóan náthás gyerekét a bejáratnál(az anyukától több méterre) babakocsiba amiből majdnem kiesett de sikerült visszatennem,a gyerek egész végig ordított,nem hagyta abba egy percre sem,próbáltam neki adni teát amit ott találtam mellette vagy vigasztalni de nem sikerült.

Ott álltak még vagy 5en de senki nem szólt semmi,az anyuka csak rámnézett félvállról és azt mondta köszike és folytatta tovább a csevejt a gyógyszertárossal.

Úristen!!!!

Nekem fontosabb lenne a gyerekem minthogy gyorsan végezzek a gyógyszertárban,ha kellene ott állnék 1 órát is de ne sírjon a gyerekem.

Nagyon megdöbbentem!

Ez ennyire szokványos lenne?Így csinálják többen is vagy ez csak véletlen??

2011. jan. 26. 11:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A gyerek majdnem kiesett a babakocsiból!!olvastad amit írtam?

Arra kérlek hogy válaszolj nekem,miért olyan nehéz 10 percre magaddal vinni a gyereket(itt 1 gyerek volt)és lefoglalni valamivel???

Én is járok gyógyszertárba gyerekkel,nem egyszerű de megoldom,maximum az ölembe veszem és úgy beszélek az eladókkal.

Annyira nehéz lett volna magához húzni a babakocsit(amire volt hely)és mondjuk ringatni?

2011. jan. 26. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:

kérdező, te meg azt nem érted csupán, amit írunk. BETEG emberek közé nem akarjuk bevinni feltétlenül. a kérdésedben nem írtad, hogy 10 percig tartott ez, egyébként is nehéz elhinni, hogy 10 percig egy gyógyszertáros sem szól anyukának, hogy jöjjenek előre, a kiszolgálás pedig nem tart 10 percig, szerintem.

tehát ÉN kint hagynám, látható helyen, ahol a hátára se jön a hideg, a bejáratnál, míg én bemegyek a göthös beteg sorba, ahol várok 1-2 percet, ezután gyorsan elkérem amit ki kell váltani és elhúzok.

ÉN nem vinném be se kézben (mennyi idős?) a gyereket, főleg mivel mindenórás terhes vagyok és nem bírom a 13 kilóját cipelni, se nem tolnám be a baciszmogba, csak ha üres az egész hely (de nem várnék hogy üres legyen a hely)

de főleg: nem írnék ki ilyen kérdést, csak hogy szörnyülködhessek és nem oltanék le mindenkit aki nekem nem tetsző választ ad.

Picit visszatérve: egy dolgon akadnék csak ki, a babakocsiból majdnem kieső gyereken, mert mire való a biztonsági öv, ez az, amin picit csodálkoznék.

2011. jan. 26. 17:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Rendben.

Ikergyerekekkel,2 gyerekkel persze hogy nem DE ez az anyuka 1 gyerekkel volt.

Mr sok foga volt a babának szóval 1 éves már tuti volt.

Sokmindent vett így kb.10 percet ott állt már a pultnál és megsem hatotta hogy sír a gyerek.

Egy szó mint száz nekem nagyon furcsa volt,én biztos nem hagynám hogy megtörténjen ez a gyerekemmel...!

2011. jan. 26. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztosan hallotta hogy sir a gyerek,hisz nem süket.De nem értem mit kellett volna csinálnia?Mikor már ő van soron szaladjon el,hagy menjenek eléje?Vagy amikor már épp adja a cuccot a gyógyszerész akkor szaladjon el?Nyilván tisztában volt vele hogy oda is megy a babához,amint újra ellép mellőle,a baba ujrakezdi.Ilyen esetben semmi értelme időt huzni,végezni kell minél hamarabb,és kész.Amugy én sem szivesen vittem volna be a patikába.

De ujra hangsúlyozom,nem voltunk ott, te láttad az anyuka hozzáálását.Nem volt bekötve a kocsiba?

2011. jan. 26. 19:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Mindegy,nekem nagyon furcsa volt az egész szituáció!

Odavihette volna maga mellé a pulthoz és akkor talán az anya látványa miatt nem sírt volna.

Nem volt bekötve a gyerek,én húztam fel a babakocsiba hogy ki ne essen:-(Sajnálom szegényt!

2011. jan. 26. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!