Szerintetek nem megdöbbentő az ilyen anyuka?
Most voltam a gyógyszertárban és nagyon megdöbbentem amikor láttam hogy egy anyuka amíg az ablaknál volt a gyógyszereit kiváltani otthagyta az ajtóba a láthatóan náthás gyerekét a bejáratnál(az anyukától több méterre) babakocsiba amiből majdnem kiesett de sikerült visszatennem,a gyerek egész végig ordított,nem hagyta abba egy percre sem,próbáltam neki adni teát amit ott találtam mellette vagy vigasztalni de nem sikerült.
Ott álltak még vagy 5en de senki nem szólt semmi,az anyuka csak rámnézett félvállról és azt mondta köszike és folytatta tovább a csevejt a gyógyszertárossal.
Úristen!!!!
Nekem fontosabb lenne a gyerekem minthogy gyorsan végezzek a gyógyszertárban,ha kellene ott állnék 1 órát is de ne sírjon a gyerekem.
Nagyon megdöbbentem!
Ez ennyire szokványos lenne?Így csinálják többen is vagy ez csak véletlen??

Nem tudom,ki hogy csinálja,de én minden hova viszem magammal be a gyereket!Ha nem férünk be az ajtón,mert az is előfordult már,hát be sem megyek!
Engem nem döbbent meg,mert nagyon sok trehány anya ezt csinálja.Sajnos voltam már én is egy ilyennek szemtanúja!
10 hónapos a kisfiam és soha nem tudnám ezt megtenni vele.
OK,nem kínzásról beszélünk de én még ilyet soha nem láttam!!!
Szegény gyerek köhögött,taknya nyála egybefolyt és üvöltött:-(

A patikába a sorba be magammal én sem viszem be a gyereket, hanem ha van hely oldalt, akkor ott hagyom, de mindig igyekszek úgy állni, hogy lássam. Ha ezt nem tudom megoldani, akkor nem megyek be, mert nem akarom, hogy mindenki ráköhögje a nyavajáját az amúgyis beteg babámra, inkább csapok 1-2 kört, vagy este Apa elmegy és kiváltja amit kell.
De ilyet én sem csinálnék soha, hogy ott hagyom a síró gyerekem és még kedélyesen cseverészek is a patikussal.
De vannak ilyen Anyák is. Nem kell ítélkezni, mert senki nem tökéletes Anya, lehet, hogy másnak meg az megdöbbentő, amit mi teszünk, vagy nem teszünk.
Az minden esetre szép volt tőled, hogy te próbáltad szegény babát vigasztalni, megnyugtatni. Ez meg az Anyuka bizonyítványa...

De biztos hogy még pletykált a pénztárossal?Nem lehet hogy kiváltotta a gyógyszert,megbeszélte amit meg kell és ment is?
Nem értek egyet itt pár dologgal,először is,ha beteg a gyerek szerintem elég elmebeteg dolog akár egy órát is sorba állni,főleg ugy hogy ha betolod a patikába,ahol kis helyen reggeltől estig prüszköl a sok beteg ember.És ha nincs segitsáége,és csak akkor a gyerekkel tudott elmenni a patikába,mert kellett a gyereknek a gyógyszer?Az hogy majdnem kiesett a kocsiból az durva,de mondjuk 5 perc orditásba még egy gyerek sem halt bele,bár igaz nem voltam ott nem én láttam az anyukát és a helyzetet,ha ott vagyok lehet hogy én is azon a véleményen vagyok mint te.

lehet furcsa lesz amit írok, de én meg azon akadnék ki,hogy odamegy valaki megteáztatni a gyerekem :O én is kint hagyom mindig, amikor beteg mindig ordít az ilyen helyeken, teljesen mindegy h mellettem üvölt és folyik az orra vagy 2 méterrel odébb ahol talán nem annyira tömény a levegő bacikoncentrációja...én az anyuka helyében nem mondtam volna hogy köszike.
ha nem gxógyszertári eset volna hanem pl DM vagy mcdonalds, értenélek de tényleg valószínűbb, hogy muszáj volt bemenni a gyógyszerért.

Jesszus!
Akkora nagy dolog lett volna gyerekkel a kezébe megvenni a gyógyszereket???
És nem hagyni vagy 15 percet üvölteni szegény gyereket?
Én biztos fogom és odaveszem magam mellé,az én gyerekemet biztos nem hagynám sírni!!!
A babakocsi már a gyógyszertáron belül volt de az ajtóban.

Megnézlek téged, amint az ikerbabakocsit megpróbálod betuszkolni a szűk ajtón, amin NEM fér be, aztán az ikerkocsiból kiveszed a gyerekeket és öledben velük lazán kiváltod a gyógyszereket, meghallgatod, melyikkel mit kell csinálni, stb.
Persze a gyerekeket nem tudod hagyni senkire, szóval jönnek veled. Ha arra vársz a BETEG gyerekkel, hogy tök üres legyen a gyógyszertár, akkor este 10-ig ott állsz kint.
Szóval mi is a problémád? Hogy kiváltotta az anyuka a gyógyszereket a beteg gyerekének? És a gyerek közben sirt? ÚRISTEN. Borzalmas, milyen anyukák vannak.
Üdv, egy 3 gyerekes anyuka (persze a harmadik gyereket már meg se emlitem neked, mert gondolom, már a kettőnél feladtad volna a próbálkozást és egyszerűen ki se váltod a gyógyszert, nehogy sirjon az egyik a kettő közül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!