Akinek oxigénhiányosan született a babája, mi szerepelt a zárójelentésében?
Szia!
az asphixia ezt azt jelenti, hogy, az újszülött szerveiben, szöveteiben a normálisnál alacsonyabb az oxigén ellátás
nekem magyarul van benne a záróban: súlyos, tartósan fennálló oxigén hiányos állapot
apgar 2/8/8
szerencsére semmilyen kóros következmény nem lett, bár még gyógytornázunk, de normálisan fejlődik a kislányom szellemileg és testileg is :-)
Utolsónak: Nagyon örülök, hogy rendben minden veletek!! Miért jártatok gyógytornára? Orvos javaslatára, vagy te vettél észre valamit?
Mitől lett oxigénhiánya a babádnak? Elakadt ő is a szülőcsatornában?
Szia!
Az én kisfiam zárójára is ez volt írva,h fenyegető aspyxia és emiatt császáros lett. Nem lett oxigénhiányos.
Annyi tötént,hogy egy héttel túlhordtam és a szokásos napi NST-n észrevették,hogy leesett egy kicsit a szívhangja.Felvittek a szülőszobára,ott kaptam oxitocint,de attól meg mégjobban leesett így tóltak a műtőbe. Apgarja 9/10 lett.
Azóta izgő-mozgó,cserfes 11 hós nagyfiú.
11 hós nagyfiú anyukája vagyok.
Mekkora a babád azóta? Nem akadt meg a babód a szülőcsatornában vagy valami ilyesmi?
Az én kisfiam azonnal felsírt,de úgy igazán férfiasan:)
Megszületése után olyan volt,mint aki náthás.Végül nem mondták mi lehetett a probléma,de én a köldökzsinórra gondolok,ugyanis minden alkalommal nehezen találták flow-nál is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!