Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csajok! Hogy bírjátok az...

Csajok! Hogy bírjátok az éjszakázást?

Figyelt kérdés
Nekem még csak két hetes a babóm, de már kivagyok mint a liba. Hozzá lehet ehhez egyáltalán szokni?
2011. jan. 22. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15 hós és 4-6 ébredés a minimum, a rekord 8 ! volt. Még sosem aludta át az éjszakát. Nem az zavar, hogy 5-6 órát alszom, hanem hogy azt is több részletben. Már nagyon vágyom egy igazi, jó, egybefüggő több órás alvásra.
2011. jan. 22. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
9hónapos óránként kelt amikor jobb napja van 2 óránként.Már zombiként közlekedek napközben:)
2011. jan. 22. 18:56
 13/21 anonim ***** válasza:

hülyeség hogy megszokod, én sem bírtam!ráadásul mi hajnalban valahogy egyáltalán nem aludtunk, 4től 6ig tuti fent volt....most már 3 hónapos, éjjel 1-2körül kel, aztán 6körül, de általában 4körül be kell adni neki a cumit, akkor szokott fingózni, amire felébred:)

De most már csak odaveszem magam mellé fekve megszoptatom és alszunk, sokszor már szopi közben bealszom, ő befejezi a szopizást és alszik mellettem:)

2011. jan. 22. 19:07
 14/21 anonim ***** válasza:
ha kicsit megszokod már sokkal könnyebb lesz, az elején én is ki voltam. Pihenj napközbe ha van rá lehetöséged! Jo babázást!
2011. jan. 22. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Szó szerint fizikai fájdalom volt éjszaka fel kelni hozzá!Feszült,ingerült,halálosan fáradt voltam!Úgy éreztem,hogy én már sose fogom rendesen kipihenni magam!

Most 8 hós kb 6 hós kora óta átalussza az éjszakát!(kopp-kopp)bár még nincs fogunk úgyhogy most arra gyúrok,alszok is sokat,kihasználom a lehetőséget mert fogzáskor lehet megint éjszakázgatunk!

Kitartás!Itt egyszer egy anyuka azt írta,majd 18 éves korukba meg azért nem alszunk éjszaka mert azon aggódunk hol vannak és mit csinálnak!

2011. jan. 22. 19:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem 2hós kora óta aludt egész éjszaka fél éves koráig. először csak egyszer kelt hajnalban, aztán már kétszer. Most 14 hós, van hogy 2x van hogy nem is tudom hányszor ébred fel. Állandóan fáradt vagyok, de szerintem már hozzászoktam.
2011. jan. 22. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, kezdem azt hinni, hogy az én babámmal valami baj van. Jövőhéten lesz két hónapos, az első hetekben kelt kétszer, max háromszor éjszaka, de már jó néhány hete csak egyszer kel kb. 3-4 körül, de van, hogy fél 6-ig is alszik. És mindezt úgy, hogy este 7, 8 körül eszik utoljára. Eddig azt hittem, hogy baromi szerencsés vagyok, de most már elbizonytalanodtam. Normális ez alig két hónapos babánál?
2011. jan. 22. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 22hónapos,még 2szer felébred éjjel.Ha nagyon ritkán nem ébred fel,én már akkor felébredek,mert megszoktam.
2011. jan. 22. 23:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Jézus Mária, mi vár rám???
2011. jan. 23. 08:51
 20/21 anonim ***** válasza:

kedves tegnap 21:54es, normális, ne aggódj, tényleg szerencsés vagy:)minden rendben van a babáddal:)

és kedves kérdező, igen, az elején tényleg baromi nehéz lesz, de bele fogsz rázódni:)Én már ülve is tudok aludni, úgy, mint a madagaszkárból a zsiráf:D

Ma éjjel is kisfiam 5-6ig kínlódott mire tudott kakilni.Az ölemben volt, mikor elbóbiskolt én is aludtam, mikor kínlódott ringattam.Aztán 7kor evett, és nem is vagyok fáradt.3 hónapos.Ja és előtte evett fél3kor is.

Eddig mindenki túl esett rajta, igazából az első 6 hét húzós csak:)

2011. jan. 23. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!