Ujszulott kismamik! Hogy birjatok az ejszakazast?
Ha éhes akkor szerencséd van mert viszaalszik.
Két hetes és kegyetlenül fáj a hasa.Egész éjszaka fent van.nem kap semmit csak szopizik.
A doki szerint eltarthat 3-4 honapos koráig is.:-((
idővel megszokod a nemalvást nyugi! :)
én 5 éve nem aludtam át éjszakát.
mostmár ha lenne lehetőségem sem tudnék aludni... elfelejtettem hogy is kell :)
Nálad viszont ez még tök normális,hogy sírdogász stb. Én még 6 hetesen is depis voltam az első bébinél. aztán viszont mintha elvágták volna.
Kitartás!! próbálj arra gondolni,hogy nagyon hamar el fog múlni ez az időszak,próbáld inkább "élvezni" ,mint szenvedve átélni... Hátha megy...
Sok erőt,türelmet kívánok!!
egy háromgyerekes holtkóros :)
Nekem az első 2 hét volt a gáz, amíg 2 óránként evett. Azóta 3 óránként eszik, ezt már ki lehet bírni. Én csak ha kakis a pelus, akkor cserélem, így nem ébred fel teljesen, szinte fel sem ébred szopizáskor. Most 2,5 hós a kisfiam.
Kitartás!!!
Köszi! Egész jól bírom. Szerencsére nagyon jól evő és alvó gyerkőc. Mi holnap leszünk 4 hetesek. Nálunk hajnalban van kelés evés miatt úgy 5 körül.
Remélhetőleg úgy 6 hetes korára már elmúlnak ezek a hasfájós tünetek akiknél vannak. Kitartás és ha tudsz kérj segítséget, mert nagy mértékben megkönnyíti az életeteket!
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!