Elképzelhető, hogy a Nutriton sűrítőnek vannak olyan mellélhatásai, mint haspuffadás, erős szélgörcsök, büdös pukik, fájdalmas, vigasztalhatatlan sírás kíséretében?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapos babám 10 napja Pregomin tápszert és sűrítőt kap reflux és feltételezhető tejfehérje érzékenység miatt. Azóta vannak ezek a tünetek, most már nem csak a reflux miatt, hanem a fájdalmas szélgörcsök miatt is szenvedünk. Kezdek elkeseredni!2011. jan. 21. 20:11
1/2 anonim válasza:
Mi is Pregominnal kezdtük, és bizony abba kellett hagyni hasonló tünetek miatt, csak ő még csupa ekcéma is lett tőle. Nálunk a tápszer okozta. Én két gyereknek adtam a Nutritont 1 évig de egyiknél se volt probléma vele. Viszont a Pregomint nem bírta.
2/2 anonim válasza:
Nekem refluxos volt a kislányom,és a nutritont nem bírta a pocakja,3 napig ordított csak kézben volt el,és sűrű zöld kakija volt tőle,utána nem adtam neki és minden rendben volt!
Nekünk gyenge refluxunk volt,így nem volt gond,hogy abba hagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!