Mennyi ideig kell a délelőtti, vagy délutáni napsütésben a borostyán nyakláncot feltölteni?
Tudod, nem lenne itt veszekedés, ha valóban (hasznos) válasz érkezne a kérdésre.
Ehelyett a kérdező kapja a sok okoskodást, kioktatást, leugatást.
Biztos baj van egyeseknek a szövegértésével...
Aki nem tud CSAK a kérdésre válaszolni, inkább ne írjon semmit!!!!
Nekem a lányom él Németországban,ott TILOS a nyakláncot árulni,mert babák fulladtak meg tőle.
Azonfelül olvastam egy orvosi véleményt,hogy a borostyán allergiát okozhat,és az semmivel nem gyógyítható. Belinkelni nem tudom,mert már régebben olvastam.
Nem lebeszélni akarlak róla,mert a felelősség a tiéd. De azért elgondolkodhatnál néhány dolgon.
A kisbabák ujjai nagyon picik. Ha beleakad az ujja hátul vagy oldalt a nyakláncba,nem tudja kivenni,csak húzza a láncot,ettől pedig valóban megfulladhat.
A másik dolog: honnan tudhatja bárki is,hogy a nyaklánc valóban csökkenti a fájdalmat,ha az állandóan a babán van? A fogak ugyanis nem állandóan fájnak. Néha egyáltalán nem,néha erősebben. Ha csak a nayklánc van rajta,akkor ugyanúgy fáj időnként,mint anélkül.
Na persze!
Ismét egy okoskodó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!