10,5 hós babának,18 fokban szikrázó napsütésben nem kell sapka, ugye?
Sosem tudom egyébként,hogy mikor kell, és mikor nem, mert hiába próbálom nézni a többi babát az utcán, van amelyiken van sapi, van amelyiken nincs. De nem szeretném ha melege lenne a kislányomnak,ugyanakkor azt sem szeretném ha megfázna....
MIre megszoktam télen hogy mikor hogyan öltöztessem,itt a tavsz, és újra problémáim vannak az öltöztetéssel.
Első gyerek,nincs még tapasztalatom...
Szia
Én lányom 11 hós és hosszú dús haja van így ha szép az idő nem adok rá még sapit (persze nyáron fog kapni) ha fújdogál a szél stb akkor egy vékony sapit kap.
Köszönöm a válaszokat.
(Elsősorban az téveszt meg,hogy a védőnőm azt mondja folyton, hogy ebben a korban már majdnem úgy kell öltöztetni mint a felnőtteket...)
Szia!
Én kisfiam 15 hós mult, de rá is adok még sapit, épp tegnap vettem neki egy vékonyabbat, ami a fülét is védi, szertintem te is adj rá.Nyáron meg extra vékony kiskalapja szokott lenni.
Üdv:A&G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!