Hogyan öltöztetitek 6 hónapos babátokat ilyen napos időben? Én még magamon sem tudom igazán eldönteni, hogy hogyan öltöztessem, mert napsütésben melegem van, árnyékba meg majdnem fázok.
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 12:42
1/5 anonim válasza:
úgy hogy tudd levetköztetni.
a másik meg védje a mellkasát.
ha rövid újjast szavazol akkor adj rá egy polot is vagy egy kisruhát, a legjobb a kantáros nadrág , mert védi a mellkast.
2/5 anonim válasza:
rövid ujjú kombidressz +naci +zokni
a kocsiba meg egy kabátka vagy pulcsi és egy vékonyka pléd ha elalszik
mondjuk itt nem fúj a szél de ha nálatok igen akkor egy vékony pulcsi rajta még
3/5 anonim válasza:
Mindenképp rétegesen. Kis takaró legyen mindig kéznél és sapka, ha fújna a szél.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.
2011. máj. 11. 12:49
5/5 anonim válasza:
Én h.ujjú bodyt adok rá+mellény,vékony sapka.Alul naci,zokni.Vékony plédet viszünk a pelenkázótáskában.Ha fúj a szél rádobom,ha süt a nap leveszem.Van nálunk még kardigán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!