Annyira szeretnék 2. babát de ti vállalnátok így?
Egyikőtök se dolgozik?
Mi ugy válalltunk, férjem dolgozik, én ithhon gyeden,frank alapú hitel.most gyesen vagyok itthon. A hónap vége nehéz, de nekik megvan mindenük.
Hát igen engem is a munka tart vissza. Csak ha belegondolok, hogy úgy is itthon vagyok és semmi értelme...
Nem hiszem, hogy mernék így vállalni de később meg már "öreg" leszek-leszünk hozzá.
Én 33 voltam, a férjem 38 amikor hosszú évek várakozása után megérkezett a trónörökös.
Mi szeretnénk másodikat, de én visszamegyek előbb 1-2 évre dolgozni, mert így mi sem jövünk ki. Vagyis jó esetben 36 leszek a 2. szüléskor, de lehet hogy még több....
Én lehet, hogy nem vállalnék.
Én 30 éves vagyok, férjem 32, van 1 négy és 1 fél éves lányunk. Anyukámmal lakunk, évek óta tervezzük,hogy külön mennénk, de félünk hitelbe belevágni,( bár most esélyünk se sok van rá a szigorított feltételek miatt). Arra gondolunk a férjemmel, hogy ha még 50 felett is a saját hitelünket fizetjük, ha tudjuk jó esetben, a gyerekeinknek nem fogunk tudni segíteni az életben elindulni.
Ez azért fájó pont nekünk, mert egyikünk szülei sem tudnak segíteni nekünk sem, pedig ekkora segítség lenne.
Attól függetlenül persze nem az anyagiak a legfontosabbak, tudom én, de a mai világban sajnos....
Én nem merném bevállalni a helyedbe! Nekünk is vannak hitelek lakás, kocsi stb.
Lassan lejár a gyedem és mennem is kell vissza dolgozni mert nem jönnénk ki a pénzből!
Mi nem is tervezünk 2. babát mert én úgy vagyok vele hogy a kisfiam kapjon meg mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!