Hany eves korig vallalnatok be babat?
Ha 39 évesen szültél, akkor nyugodtan szülheted a következőt is. Szerintem ha 1 éves körül lesz, bele kezdhetek a kivitelezésbe :)
Sok sikert, erőt és önbizalmat. Csak bízz magadban :)
ideális esetben 35 éves korig szeretném bevállalni a 3 gyereket. Most 4 hónapos az első, 29 éves vagyok.
DE: ha nem lenne gyerekem, ameddig menstruálok, bármikor bevállalnám minden rizikójával együtt, hiszen egy gyermek minden áldozatot megér. Ha kettőt terveztél, és ha a fene fenét eszik, te akkor is két gyereket akarsz, akkor nyugodtan vágj bele. Nem hiszem, hogy sokkal másabb 40 évesen szülni, mint 39 évesen:)
Két szomszédnőm is 40 fölött szült, igaz mindketten a negyedik babát. :-) 42 évesen. Fiú-lány-fiú-lány felállás van az egyik szomszédnál, 3 lány után 1 fiú a másiknál. Mindegyik gyerek szép, okos és ügyes, de valahogy az utolsók sikerültek a legjobban :-)
Ne törődj vele, hány éves vagy, ha az egészséged engedi szülj bátran, kell a tesó!! Az én fiam 10 éves, a lányom meg 6 hónapos, nem szabad ennyit várni, igaz volt a 10 évben építkezés, anyagilag helyrerázódás, aztán meg eü. gondok, mire sikerült a tesó, de jó hogy van, és csak azt bánom, hogy nem korábban.
Szia!
Ez egyénfüggő,én mindenképpen 30 éves koromig szerettem volna megszülni mind a 2 gyerekemet,24 és 28 éves koromban születtek
Nagyon féltem a kockázattól,rendellenességektől,a 2.terhességem egy rémálom volt:(,de sokan szülnek később,és annyi szuper vizsgálat van,ami mindenfélét kiszűr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!