Mikor "unta" meg a babád az ölben altatást? Mennyi idősen és hogy jelezte? Utána hogy aludt el? Akár nappal, akár este.
Jó a kérdés, épp ezen gondolkodtam a minap, hogy mióta nem alszik ölben ringatva.
Őszintén, pontosan nem tudom. De olyan 7 hónapos korától ölben aludt ugyan, de nem fekve, hanem a vállamra hajtotta a fejét. Ezt úgy "jelezte", hogy egyszerűen üvöltött fekve.
Aztán olyan 10 hónaposan áttért a napi 1 alvásra, akkor este már a nagyágyra tettem le, és úgy ringattam el, de napközben még ölbe, vállra hajtott fejjel aludt akkor is. 1 éves kora óta alszik nappal és este is a nagyágyban, ha elalszik, akkor beteszem a kiságyba és alszik reggelig. Néha még most is próbálom ölben elaltatni, mikor már túl álmos ahhoz, hogy egyedül elaludjon, de kifordul a kezemből és a nagyágyra kéredzkedik.
Most 16 hónapos nagylegény. :D
1. vagyok. Nekünk 2 cumink van elalváshoz. :D
Addig cserélgeti, míg el nem alszik...
Nekem három hósan kezdett feszengeni, sírt a kezemben, de ha letettem, akkor is. Szegényem olyan fáradt volt, hogy hisztis lett. Feladtam, letettem, szegényem sírt vagy 10 percet,ha én ott ültem és simogattam, akkor 20at is.
Volt egy rémálom két hetünk. Most négy hós, ha látom rajta, hogy fáradt leteszem a kiságyba, nézegeti a plüsstigrist ásít és szundi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!