Miért van ez? Nem értem. (alvási problémák)
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos, minden este az a menetrend 7 fél 8 fürcsi, kajcsi szunya egy óránt át. fél 9 körül felébred. 10 kor visszaalszik egy fél órát, és megint fent van fél 12 12 ig! Minden este, menetrend szerűen! Mit csinálhatnék? A zajhoz hozzá van szokva nap közben én teszek veszek nem ébred fel...De este ezek a fél órás alvások; nem tudom hova rakni?! Mit tehetnék hogy mondjuk 10 kor elaludjon rendesen?2011. jan. 18. 00:12
1/3 anonim válasza:
Nálunk mis ugyanez a helyzet.Csak az én kis pöttömöm 10-kor már alszik.Fürdés előtt alszik???Mert mi úgy szoktuk,hogy 5-fél 6 körül van kaja,utána elaszik kb fél 7-ig aztán én nem húzom tovább fürcsizünk is.Fürdés után meg már nem alszik vissza,bár van rá példa,hogy majd lecsukódik a szeme,de akkor nem hagyom.És eszünk fél 9-9 közt büfi,esetleg peluscsere,odakucorodok mellé még egy órát kb,mert bármit csinálunk fent van aztán elaszik.Még egyszer megébred de akkor megnyugtatom és ennyi.Nálunk a nagyágyban alszik el,de áttesszük a kiságyba utána.Nekünk ez vált be.A lényeg az volt,hogy ne fürdés után durmoljon be,mert akkor még úgysem alszik el utolsó evés után,hanem inkább fürdés előtt szundizzon még egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Első kisfiam volt olyan,ha fürdés után elaludt(fél 9),akkor felébredt fél 10-10 kor és fent volt éjfélig.Na,mondom ezt nem és nem hagytam elaludni,csak 10-kor,ilyenkor már nem ébredt fel,csak hajnalban szopizni.
Második fiammal már szerencsésebb vagyok,szinte bármikor letehetem,elalszik és reggelig fel sem ébred.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ne hagyjam elaludni? De akkor meg tulpörög...! Nahh mindegy hát akkor majd megpróbálom...Nem hagyom aludni! Köszi a válaszoakt!
2011. jan. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!