Milyen a babátok alvási szokásai? (10 hós lesz) Hányszor, mennyit alszik?
Figyelt kérdés
Mikortól fognak 1x aludni?Mennyit "kell" aludniuk?2011. szept. 29. 15:54
1/4 anonim válasza:
A fiam kb. 9hós korától mostanáig (13 hós) naponta 2X aludt. De. 9-10.30 és du. 15-17. Nemrég váltott az 1X alvásra 11-14, utána ebédel. Az éjszakát végig alussza. Ha jól tudom napi 15 órát "kell" aludniuk, de persze elég nagy a szórás.
2/4 anonim válasza:
A fiam összesen 12-13 órát aludt 10 hónaposan. Általában este 9-től reggel 8-9ig egyhuzamban. Ezután délelőtt max. egy órát, és délután max. egy órát (inkább felet). Most egy éves, és kezd összezavarodni az alvása, szerintem most áll át napi egyre.
3/4 anonim válasza:
A kislányom 9 honapos. 2x alszik naponta (10-11 korul és 2-3 korul). Este 7-kor már alszik és reggel fél 7 korul kel fel.
4/4 anonim válasza:
Az én fiam 10 hósan még simán 2x aludt!Délelött 1,5-2 órát és délután is 1,5-2 órát,éjszaka meg 12-öt de ő extra jó alvó!
Most 17 hós,éjszaka még mindíg 12-öt alszik nappal meg 1x 2-3 órát egybe!
13,5 hósan váltott a napi 1x-i alvásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!