Ellentmondások a bölcsőhalállal kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam a kiváltó okok közül, hogy például nem szabad hason altatni, mert ebben a testhelyzetben a legveszélyesebb az altatás. Viszont akkor hogy lehet az, hogy a gyermekklinikán minden kis csecsemőt így tesznek le az ágyába evés után? Ők azzal magyarázták, hogy ha visszabüfizné az ételt, ne nyelje félre, hanem folyjon ki a száján. Ez teljesen jogos érv, de akkor mi van az előzővel???2011. jan. 15. 19:45
1/17 anonim válasza:
Az, hogy a gyerekklinikán minden gyerek be van monitorozva és azonnal észreveszik ha baj van.
Te, éjszaka mikor alszol... Hát nem hinném, hogy felébrednél rá.
2/17 anonim válasza:
Azért csak nem hal talán meg egy kisbaba egy kazalnyi nővér,meg orvos orra előtt bölcsőhalálban..Annyi szakember közelében simán lehet hasrafektetni a babát..
3/17 A kérdező kommentje:
Egyik se volt bemonitorozva és légzésfigyelőjük se volt. (tudom mert sajna 3 hétig kellett odajárnunk) a dolgozók száma se valami nagy a gyerekekéhez képest.
2011. jan. 15. 19:55
4/17 anonim válasza:
Akkor is azonnal szakértők kezében van és nem kell a mentőre várni míg kiérkezik. Azért figyelnek ők a babákra. Éjszaka is, mikor te aludnál.
(A bölcsőhalál éjszaka jön)
5/17 anonim válasza:
Egyébként nem hiszem el, hogy nincs alattuk apnoe párna. Milyen osztályon voltál?
6/17 A kérdező kommentje:
Ok értem. És otthon? Otthon is félrenyelhet és a bölcsőhalál is elérheti. Oldalán meg még nem marad meg. Akkor meg mi legyen? Tényleg sokat bukik, hiába teszünk meg minden óvintézkedést... Ja és mikor a védőnő volt nálunk látta jól h hason altatom és nem mondta h így nem szabad.
2011. jan. 15. 20:01
7/17 anonim válasza:
Én 5-6 hónapig csak háton altattam, amíg magától nem fordult hasra alvásközben is, előtte hason csak nappal, amikor rá tudtam nézni. Gondolom, amikor már magától forgolódik nem lehet baja....de már 1 éves lesz. :)
8/17 anonim válasza:
támaszd ki egy pléddel az oldalára.én így altattam egy hónapig.egyik etetés után jobb másik után bal oldalára tettem le
9/17 anonim válasza:
kisfiam fél éves és mindig hason aludt, éjjel, nappal.
kiságy mellettem volt és a szuszogását is hallottam a légzésfigyelőnket 1szer se használtuk
10/17 anonim válasza:
Igen, ha kitámasztod, egy párnával vagy pléddel a hátát az is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!