Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet, hogy így megváltozott? És az ellentmondások?
Ma kicsit mélyebben beszélgettem (először) a barátnőm pasijával. Ő is mondta, hogy korábban nőfaló volt, csak a "mennyiségre" hajtott, de már nem ez kell neki. Ezért is választotta barátnőmet, mert ő nem olyan, mint az átlag, nem adta magát könnyen, és a srác volt neki az első. Csak szöget ütött a fejembe, hogy "kutyából nem lesz szalonna". Én nem tudom...mert ismerek embereket, akik soha nem vágytak a kicsapongó életre.
A másik dolog pedig az, hogy az ominózus pár távkapcsolatban él, nagyon messze vannak egymástól, korábban pedig én tetszettem a fiúnak. Most egy nyaralás keretében vagyok itt (ahol a fiú), ma is kért, hogy menjek ki vele a buszhoz barátnőm elé, és figyelgetett is. Szóval ez a körülmény is elbizonytalanít...pedig azt mondta, hogy mióta bnőm van neki, mást észre sem vesz, meg már a gyerekeken gondolkodik (21 éves). Hozzá tenném, hogy mikor össze jöttek, érzelmileg zsarolta a srác, és szinte mindig barátnőm jön hozzá...
Erről mi a véleményetek? Tényleg lehet, hogy így megváltozott? És az ellentmondások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!