Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Segítség! Már nem bírjuk....

SOS! Segítség! Már nem bírjuk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
tudom h nem szép dolog, de már nem bírjuk férjemmel. 7hós babánk egyszerűen katasztrófálisan alszik.8kos van fürdés, és jonsons altató tusfürdőt használunk.van levendula párologtatva.utánna főzelék, cici amin elalszik. beviszem az ágyba, de óránként kel éjfélig, utánna meg 2 óránként, de nem elég neki a cici, hanem gondolom nem akar aludni. nap közben kb 2X30 percet ha alszik ,de annyit se sztem.már nem tudom mit lehetne vele kezdeni. de férjem vendéglátós, és egész nap melózik, éjjel jön haza. a multkor már akimerültség miatt kórházba került :( nem szeretném megint de éjjel is fent vagyunk mert ha nem is vesszük ki a ygereket bőg, ha kivesszük bőg. fog még kanyarba se, nem hasfájós...segítsetek!!!!bármilyen ötlet v akármi jöhet!
2011. jan. 15. 09:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
jah a főziben mindíg van husi, most is bementem hozzá, simiztem, énekeltem elhallgatott, ragadt le a szeme, otthagytam, de már megint sír :((((((( fürcsi előtt kapott főzit, utánna cicit, de ugyanaz van mint eddig :(
2011. jan. 15. 20:32
 32/34 anonim ***** válasza:

Esetleg még megpróbálhatod, hogy egy olyan ruhádat rákötsz a kiságyára, amin érződik az illatod. Hátha...

Apa nem tud másik szobában aludni?

Van napirendetek? Az biztonságot ad a babának.

Az is lehet, hogy azért nem alszik, mert mindig van a gyomrában emésztetlen ennivaló.

Az én gyerekem is ilyen volt. Én voltam vele a heim pál alvásambulanciáján is, de semmi baja.

amit tanácsolok:

napirend! persze nem percre pontosan! Nálunk pl. tizórai és uzsi után mindig séta volt, akkor volt, hogy aludt is egy kicsit. Ő egyébként napi 4x-er aludt kb. 20 perceket. Egész nap keveset alszik, így már a fáradtságtól sem tud pihenni. A tv túl sok inger a számára! Még nagyon kicsi hozzá!!! eleget van friss levegőn?

Vacsira próbálj könnyebb ennivalót adni neki, pl. tejpép. Az is lehet, hogy csak az anyatej elég lenne.

és éjjel csak akkor adj neki cicit, ha nagyon sír. Lehet, hogy a pocija feszül a sok ennivalótól!

Tudom, hogy milyen nehéz! Én egyedül neveltem a lányom, amire 6 hónapos lett zombi lettem...45 kg-ra lefogytam (terhesség előtt 55 voltam). Borzasztó volt! Bármit csináltam rosszul aludt. Aztán úgy 1 éves kora körül kezdett javulni a helyzet, akkor már csak 4-5 alkalommal ébredt. Most 2 éves, de min. 1x-er kér inni, de már csak teát.

Kitartás!

2011. jan. 15. 21:34
 33/34 A kérdező kommentje:
apa tudna máshol aludni, de azt én nem akarom ,mert iszonyat keveset van amúgy is itthon, és nekem rettentő sokat jelent h éjjel 2kor mikor hazaesik átölel... tej, tejpép nem elég neki már próbáltuk és akkor is ez volt ,ezért próbáljuk 3 napja vacsira a főzit. viszont fél9óta nem kelt :) de nem akarom elkiabálni!!! nem bírtam ki és végül cicire tettem, énekeltem...lehet ez lesz a titok nyitja...
2011. jan. 15. 21:37
 34/34 A kérdező kommentje:
napirendünk van, óvónő, és nevelőnő vagyok (voltam) így ezekkel tisztában vagyok, h biztonságot ad és mennyire fontos...
2011. jan. 15. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!