SOS! Segítség! Már nem bírjuk. Mit tegyünk?
Esetleg még megpróbálhatod, hogy egy olyan ruhádat rákötsz a kiságyára, amin érződik az illatod. Hátha...
Apa nem tud másik szobában aludni?
Van napirendetek? Az biztonságot ad a babának.
Az is lehet, hogy azért nem alszik, mert mindig van a gyomrában emésztetlen ennivaló.
Az én gyerekem is ilyen volt. Én voltam vele a heim pál alvásambulanciáján is, de semmi baja.
amit tanácsolok:
napirend! persze nem percre pontosan! Nálunk pl. tizórai és uzsi után mindig séta volt, akkor volt, hogy aludt is egy kicsit. Ő egyébként napi 4x-er aludt kb. 20 perceket. Egész nap keveset alszik, így már a fáradtságtól sem tud pihenni. A tv túl sok inger a számára! Még nagyon kicsi hozzá!!! eleget van friss levegőn?
Vacsira próbálj könnyebb ennivalót adni neki, pl. tejpép. Az is lehet, hogy csak az anyatej elég lenne.
és éjjel csak akkor adj neki cicit, ha nagyon sír. Lehet, hogy a pocija feszül a sok ennivalótól!
Tudom, hogy milyen nehéz! Én egyedül neveltem a lányom, amire 6 hónapos lett zombi lettem...45 kg-ra lefogytam (terhesség előtt 55 voltam). Borzasztó volt! Bármit csináltam rosszul aludt. Aztán úgy 1 éves kora körül kezdett javulni a helyzet, akkor már csak 4-5 alkalommal ébredt. Most 2 éves, de min. 1x-er kér inni, de már csak teát.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!