Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Segítség! Már nem bírjuk....

SOS! Segítség! Már nem bírjuk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
tudom h nem szép dolog, de már nem bírjuk férjemmel. 7hós babánk egyszerűen katasztrófálisan alszik.8kos van fürdés, és jonsons altató tusfürdőt használunk.van levendula párologtatva.utánna főzelék, cici amin elalszik. beviszem az ágyba, de óránként kel éjfélig, utánna meg 2 óránként, de nem elég neki a cici, hanem gondolom nem akar aludni. nap közben kb 2X30 percet ha alszik ,de annyit se sztem.már nem tudom mit lehetne vele kezdeni. de férjem vendéglátós, és egész nap melózik, éjjel jön haza. a multkor már akimerültség miatt kórházba került :( nem szeretném megint de éjjel is fent vagyunk mert ha nem is vesszük ki a ygereket bőg, ha kivesszük bőg. fog még kanyarba se, nem hasfájós...segítsetek!!!!bármilyen ötlet v akármi jöhet!
2011. jan. 15. 09:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Azért én ebbe a fog dologba nem lennék olyan biztos.az én lányom 3 hónapos korától nyüglődött,a dokinéni azt mondta,már lehet hogy mozognak a fogcsírák,de még hónapokba telhet,mire kibújik,de ő lehet nyügi.igaza lett,majdnem 6 hónapos volt,mikor kibújtak az első fogak,és utána nyugis volt.most 10 hónapos,és ha nyügi éjjel,tudom,hogy jönnek a fogak hamarosan.én raktam a bokájára borostyán láncot,szem nekünk ó volt.meg próbálkozz homeós bogyóval,esetleg sétáljatok többet,háátha jobban kifárad,altasd magad mellett.
2011. jan. 15. 10:19
 12/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nálam is megy a tévé nappal, de nem erre gondoltam, hanem arra, hogy este, amikor lefekteted, akkor megy-e a tévé, mert a villódzó fények zavarhatják az álmát...
2011. jan. 15. 10:22
 13/34 A kérdező kommentje:
éjjel nem megy tv, dehogy is... ha alszik teljesen "sötét" szobában van, egyedül.
2011. jan. 15. 10:25
 14/34 A kérdező kommentje:
a homeos bogyónak mi a neve? volt már 1 amit írtatok? csak az van v van több is?
2011. jan. 15. 10:26
 15/34 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám néhány napig tévé nélkül nappal is. Első a baba és csak második a mama. És ha bejön, akkor nektek is jobb lesz.
2011. jan. 15. 10:27
 16/34 anonim ***** válasza:

Nappal nem folyik nagyon a nyála? Nem rág ezerrel?

Attól, hogy te nem látod, még megindulhatott a fogzás, és attól bizony lehet ilyen.

Homeos bogyóból van a chamomilla ch15, reggel este adj neki 5-5 golyócskát. Muanyag kanálba tekerd ki és egy kis vízben old fel, úgy kapja meg. Legalább negyed óra kell míg feloldódik. Előtte utána ne igyon 20 percig semmit. Ja és kézzel se fogd meg a bogyókat valamint fém kanál se érje őket.

Valamint vehetsz még viburcol kúpot, ez is homeopátiás és fogzásos dolgokra való. (hőemelkedés, nyugtalanság, fájdalom)

Este fürdés után pedig tényleg ne adj neki főzeléket, azt kapja fürdés előtt egy fél órával, aztán fürdés után mehet a cici.

2011. jan. 15. 10:31
 17/34 A kérdező kommentje:

pont tegnap voltunk dokinál méreckedni és ő mondta h kanyarba sincs fog... a csírák már nőnek, de kibújni nem akarnak... köszönöm! próbálkozunk akkor...

csak az a baj h tv nélkül én nem bírom ki. tudom helső a gyrek, meg a nyugalom...de ha én avygok idegbeteg a gyreknek se jó. ha le tudnám magam mással foglalni jó lenne ,de hát egész nap nem sétálgathatunk... :S h ne itthon üljünk. de majd megpróbálom...

2011. jan. 15. 10:36
 18/34 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáljatok meg venni olyan rezgős hintát hátha segít neki és jobban el is alszik benne.
2011. jan. 15. 12:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Az előttem szólókhoz azért annyit hozzá tennék, hogy próbáld meg ébered betenni a kiságyába, hogy magát elaltassa. Mivel a karodban alszik el, és megébred éjjel (talán a fogától), megijed mert nem tudja, hogy hol van. Hiába ismeri a kiságyát, ez nagyon gyakori jelenség. Az öledben elalszik és ha megébred, megijed, hol van az anya? Nálunk nem volt ilyen gond, de nagyon kicsi kora óta magát altatja.
2011. jan. 15. 12:31
 20/34 A kérdező kommentje:
nem az ölembe alszik, mikor berakom még fent van.
2011. jan. 15. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!