Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok sírni hagyni a...

Szoktátok sírni hagyni a babátokat?

Figyelt kérdés
1 hetes a kisfiam, és elég sokat sír. Van egy 2.5 éves "nagy fiam"-vele szintén sokat kell foglalkozni. Nem szeretném a kicsit felkapatni. Mi erről a véleményetek? A nagyobbat sose hagytam sírni, de most másképp szeretném csinálni a kicsivel, de azt nem szeretném, hogy lelkileg esetleg megviselje.
2011. jan. 14. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
nem, sosem. ha hisztizik, persze hagyom (2 éves), de olyankor is általában ha jön, hogy vegyem fel, akkor felveszem, és kicsit ott sír, majd lenyugszik. persze ettől még nem szabad amit nem szabad. de nem hagyom ott most se, ha kéri hogy feljöhessen. a kicsi baba meg pláne. nem véletlenül sír, ő még nem tudja máshogyan közölni a kis nyűgjeit.
2011. jan. 14. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem szoktam sírni hagyni.

Bár a fiam kicsinek nem igen volt sírós, de a szívem megszakadt volna érte, ha nem tudom mi a baja és még sírni is hagyom, akár ott a nagytesó, akár nem. Nem azzal fogod elrontani a kicsit, ha felveszed. És miért szeretnéd másképp csinálni, mint az első babánál?

2011. jan. 14. 14:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért szeretném másképp csinálni, mert a nagy nagyon sírós volt, soha nem hagytam sírni egy percre sem, és mire elmúlt a hasfájása a rázogatása maradt. Már azt hittem megőrülök, semmit nem tudtam tőle csinálni. A babakocsiban sem maradt, ha valahová el kellett mennünk végig ordította az utat. Na ezért fogadkoztam, hogy még egyszer nem követem el ezt a hibát. Tegnapig a pici nagyon jó baba volt, ma viszont egész nap csak sír. Egyszerűen nem tudom miért. Jól eszik, büfizik, nem húzgálja a lábát, hogy esetleg fájna a hasa... Tegnap óta semicilin kapszulát kell szednem, mert húgyhólyaggyulladásom van. Ezt orvos írta ki, azt mondta, hogy nyugodtan lehet szoptatás alatt szedni. Esetleg ez a gyógyszer kavart be?
2011. jan. 14. 14:26
 14/17 anonim ***** válasza:

simán lehet, hogy más ízű lett a tejed a gyógyszertől, és az a gondja.

jobbulást!

2011. jan. 14. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 14. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:

NEM

Ennyire kicsiként meg mindig ölben volt :) Nem lett elkapatva.

Ha hisztizik akkor műsírás van, na akkor nem figyelek rá, de nagyon meg lehet különböztetni.

19 hós babucim van. Néha még most is igényli a dajkálódást :)

2011. jan. 14. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekemet sem hagytam sírni, pláne ilyen kicsin.

A bújásról: a hatévesem, főleg mióta megvan a kistesó, azonnal az ölembe kucorodik, ha "szabad" vagyok :)

Én pedig azonnal megszeretgetem egy kicsit.

A konyha addig vár.

2011. jan. 14. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!