Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én tartom barbár szokásna...

Csak én tartom barbár szokásnak az újszülött kislányok füllyukasztását?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy egyedül. Nekem pl. 8 éves koromban lett kilyukasztva és azért mert ÉN szerettem volna. Az unokatesómat (2 éves) rám bízta az anyja hogy vigyem el kilyukaszttatni a fülét mert dolga van. Végigüvöltötte az egészet! Szegénykém.. Borzalmas volt! Nem tom egyesek mér akadnak ki azon hogy bizonyos szülők nem akarják ilyen korán megkínozni a gyereküket.
2010. ápr. 11. 10:37
 32/32 anonim válasza:
0%

Elég hülye már elnézést a kifejezésemért aki 4-5 éves korában kínozza ezzel a gyereket,mert akkor tényleg fáj neki,de nemhiszem,hogy arra emlékszik majd ami xhónapos/hetes korában történt.

És nemvagyok egy maradi paraszt csak ésszerűen gondolkodom, mivel később pszichés traumákat is okozhat ez az "ő majd eldönti"

Amúgysem kell ennyire sajnálni őket. Egy szülőnek az életre kell nevelni a gyermekét és az életben találkozik majd fájdalmasabb dolgokkal is mint a füllyukasztás max 2hétig pityereg vagy addigsem.Elnézést de nagyon fel tudnak húzni az ilyen emberek.

Az én kislányomnak 2hónapos korában lett kilövetve a füle most 12 és nem emlékszik semmire most akar még egy lyukat szóval minél hamarabb annál jobb,legalább nem egy rossz élményként fogja fel ezt az egészet. :)

2011. júl. 14. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!