Csak én tartom barbár szokásnak az újszülött kislányok füllyukasztását?
nekem szerencsére fiam, van, bár nekünk meg ott van a fütyi gondnak.
Szerintem sem kellene kilyukasztani ilyen fiatalon. Biztosan fáj nekik, elég nagy stressz lehet megszületni, és akkor még ez is. Én is utálok fülbevalóval aludni, de én legalább ki tudom venni.
Nekem 3 évesen lett kilyukasztva a fülem, tesómvolt már vagy 5. És nem késtünk le semmiről.
jaj de jó nem vagyok egyedül :-)
nekem is fiam van,és nekünk is volt fütyi gondunk,körül is metélték szegényt ..
Most kislányt várok febr. 19-re..és mindenkinél látom hogy szegény kislányoknak már pár napos korában kilyukasztják a fülüket...hát nem elég nekik a születés "borzalmait" kiheverni..
Én biztos nem fogom....még ha emiatt ki is lógunk a sorból,majd kilöveti magának ha szeretné,én 15 évesen lövettem ki,igaz egyből 5 helyen :-)
37 hetes kismama
nekem 5 éves koromban lyukasztották a fülemet, amikor már megértettem pontosan mi fog történni, és vártam is, hogy nagylány legyek és végre nekem is fülbevalóm legyen - és a fájdalom nem is izgatott, mert boldog voltam, hogy milyen ügyesen kibírtam
egy pici baba még nem érti miért okoznak neki fájdalmat, szerintem nem szabad szándékosan fájdalomnak kitenni :(
De jó kérdés! Nekem az idegeimre mennek az emberek, amikor a hosszú hajú kislánykámat meglátják rózsaszínben, és megkérdezik, hogy kisfiú? Én meg mondom, hogy miért, úgy néz ki? Erre ők: de hol a fülbevaló? Erre én, még túl kicsi. Erre mindenki kiakad. Én sem értem, hogy minek egy ilyen kisgyereket ilyennek kitenni.
Nekem felnőtt koromban lett kilyukasztva a fülem, de nem is tudok fülbevalóval aludni. Meg öltözködéskor is mindenben elakadt, úgyhogy csak alkalmanként hordom. Meg azt is olvastam, hogy nem jó a szervezetnek alvás közben, ha ékszert hord. Úgyhogy nekünk sem lesz, majd ha ő akarja.
nem. én is annak tartom :)
Mondjuk én felnőtt fejjel is annak tartom :)
De aki szereti ám legyen,én tuti nem lövetném ki magamnak se, pláne nem a gyerekemnek.
De ha ő mondjuk kamaszkorában előállna azzal, hogy kiszeretné lövetni, ám legyen. De hogy én lyuggattassam ki??? na nem... szegény kislány. meg előre is bocs, attól, akinek tetszik - de szerintem csunya ilyen kisbabákon, hogy a pici fülbe van egy (arányaiban) baromi nagy cucc....
nekem is fiam van. szerencsére nincs fütyi gondunk.
de én sem lyukasztanám ki a kislányom fülét. majd ha ő akar fülbevalót akkor igen. de addig nem.
nekem is kilyukasztották annak idején, nem szerettem sosem a fülbevalót, és ma már nincs is, de a lyuk azért meglátszik. sajnos.
Én a 21:24 -es válaszoló vagyok..elég gyerekes dolog hogy minket akik egyet értünk a kérdezővel lepontoztok..
már eleve ez a pontozósdi marhaság...
bocsánat csak dühít mert nem az első hogy valaki ezzel játszik...
persze most is pontozz le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!