Mit tegyek? Be van horpadva a kutacsa, de nem hajlandó inni a babám!
sziasztok! már egy ideje ez a gondunk, szegényt csak traktálom traktálom babavízzel, meg kajával (tápszeres), de csak süpped a kis feje. max 2 kortyot hajlandó inni. a kaja pedig -ha gyakrabban adom- kijön belőle, még az előző etetésből való is... nem valami nagy étvágyú...
a múlt héten volt 2 remek napunk, amikor végre 1 liter tápit bepuszilt/nap és a kutacsa is gyönyörű volt. most pedig megáll 8 decinél. állandóan kétségbe vagyok esve.
egyébként 3 és fél hónapos, és ugyanazt a tápit kapja, mint régen.
szerdán elviszem egy gasztrodokihoz, hátha okosat mond, mert a védőnő csak azt mondta, hát a kutacsa tényleg nem az igazi... fasza. szerintem próbálkozzak csak a vízzel, egyszer csak elfogadja. de könyörgöm 2 hónapja kínálgatom!!!
adjak teát? mi lehet a baja? van valakinek tanácsa, ötlete? bocs a litániáért...kicsit hosszú lett.

köszönökm mindenkinek a megnyugtatást! no, vettem granulátumos teát. én kis körültekintő, kiválasztottam azt, amiben csak szőlőcukor van, sima cukor nincs. a hipp édesköményesét. be is kutyultam. az edemény: pfr...
aztán megkóstoltam. szörnyű!! szegényt meg tukmáltam.
aztánn ma vettem egy málnás, csipkebogyósat és láss csodát! abból rögtön fogyott 10 ml.
majd csak rendeződik. mert szegénykém iszonyúan szorulásos is, szóval nagyon kellenes innia.
egyébként fekve nincs vészesen beesve neki a kutacsa. de az igazság az, hogy ez is változó. van amikor ilyesztően nagy a luk, van, amikor csak kicsi. de ha sikerül enni, vagy inni neki mindig simul!
KÖSZÖNÖM A SOK KEDVES HOZZÁSZÓLÁST! ANNYIRA JÓL ESETT!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!