Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Be van horpadva a...

Mit tegyek? Be van horpadva a kutacsa, de nem hajlandó inni a babám!

Figyelt kérdés

sziasztok! már egy ideje ez a gondunk, szegényt csak traktálom traktálom babavízzel, meg kajával (tápszeres), de csak süpped a kis feje. max 2 kortyot hajlandó inni. a kaja pedig -ha gyakrabban adom- kijön belőle, még az előző etetésből való is... nem valami nagy étvágyú...

a múlt héten volt 2 remek napunk, amikor végre 1 liter tápit bepuszilt/nap és a kutacsa is gyönyörű volt. most pedig megáll 8 decinél. állandóan kétségbe vagyok esve.

egyébként 3 és fél hónapos, és ugyanazt a tápit kapja, mint régen.

szerdán elviszem egy gasztrodokihoz, hátha okosat mond, mert a védőnő csak azt mondta, hát a kutacsa tényleg nem az igazi... fasza. szerintem próbálkozzak csak a vízzel, egyszer csak elfogadja. de könyörgöm 2 hónapja kínálgatom!!!

adjak teát? mi lehet a baja? van valakinek tanácsa, ötlete? bocs a litániáért...kicsit hosszú lett.

2009. jan. 31. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én azt tudom tanácsolni hogy ne aggódj!Tegnap voltam privát dokinál a 7 hós kislányommal,mert nem hajlandó csak 4x enni egy nap .Nem fogad el plusz folyadékot a tápszeren kívül .3x180ml tápszer,és 1x150 főzelék ez 1 napi kajája és folyadéka.Ezt én iszonyú kevésnek tartottam,de a dokinő azt mondta hogy ez tökéletes.Ne ess abba a hibába amibe én,ne erőltesd mert csak még nagyobb ellenállást fogsz nála kiváltani.A 8 deci szerintem is tökéletes egy akkora babucinak mint a Tiéd.Remélem sikerült egy kicsit megnyugtatnom Téged!-
2009. jan. 31. 22:29
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönökm mindenkinek a megnyugtatást! no, vettem granulátumos teát. én kis körültekintő, kiválasztottam azt, amiben csak szőlőcukor van, sima cukor nincs. a hipp édesköményesét. be is kutyultam. az edemény: pfr...

aztán megkóstoltam. szörnyű!! szegényt meg tukmáltam.

aztánn ma vettem egy málnás, csipkebogyósat és láss csodát! abból rögtön fogyott 10 ml.

majd csak rendeződik. mert szegénykém iszonyúan szorulásos is, szóval nagyon kellenes innia.

egyébként fekve nincs vészesen beesve neki a kutacsa. de az igazság az, hogy ez is változó. van amikor ilyesztően nagy a luk, van, amikor csak kicsi. de ha sikerül enni, vagy inni neki mindig simul!

KÖSZÖNÖM A SOK KEDVES HOZZÁSZÓLÁST! ANNYIRA JÓL ESETT!!!

2009. febr. 1. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Azért kérdeztem, hogy fekve is be van-e esve a kutacs, mert nekem azt mondta a védőnő még az első gyereknél, hogy mindig csak úgy nézzem, függőleges helyzetben ui. erre is hat a gravitáció. Természetes, hogy ha tápszert kap, lehet, hogy szomjas, mivel azt nem lehet igény szerint kínálni neki, mint az anyatejet.. Örülök,hogy rendeződik a helyzet és ez a tea ízlik a picinek! Jó egészséget kívánok nektek!
2009. febr. 3. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!