Babám 8hós, már lassan mindent eszeget, még szopil is. Viszont sem a teát, sem a vízet nem hajlandó inni?
Figyelt kérdés
Se cukrosan a teát se sehogy,egyedül ezeket a hippes leveket issza,mit tehetnék?2011. márc. 26. 08:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem hippes leveket ne adj neki, úgy tűnik, a normál folyadékigényét egyelőre kielégíti az anyatej. Néhány naponta megpróbálhatod megkínálni kis vízzel vagy teával (a a víz jobb), egyszer majd el fogja fogadni.
Nálunk is így volt, a kisfiam napra 8,5 hónapos volt, amikor legnagyobb döbbenetemre egy hajtásra megivott vagy 50 ml vizet, korábban egy hét alatt sem lehetett beleetőltetni ekkora mennyiséget. Azóta issza.
2/3 anonim válasza:
Az enyém 1 éves koráig semmit nem ivott tápszeren kívül, ellökte magától, pedig mindig kínáltam. aztán már kezdett aggasztani, így vettem neki egy zacskó sós pukit és uzsi helyett eléraktam. Persze benyomta ahogy kell....na azóta issza a vizet :) :)
3/3 anonim válasza:
Amíg szopizik nem is nagyon fog inni, mivel az fedezi a folyadékigényét. ha szomjas úgyis iszi. A hipp leveket persze,h issza, mert azok édesek, csak az tönkre teszi a fogát is. Ne adj neki és akkor nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!