Milyen csorosuveg? Kislányom nem hajlando másbol inni. Aventos van de ez csopog. Nem tudom beletenni a táskába sem mert kifolyik. Adnátok tanácsot?
Elég sokat végigpróbáltunk, amelyik nem csöpög, azt is rémesen nehéz tisztán tartani, a csőr belsejét fogpiszkálóval és fülpucolóval tisztítgattam mindig...
Aztán egyszer véletlenül csőrös üveget vettünk (talán Kubu volt), a gyerek tökéletesen tudott inni belőle, úgyhogy repült a szemétbe az összes itató. Ezt könnyebb tisztítani, ha meg elhasználódik, akkor veszünk egy új fél literes csőrös ásványvizet, kubut vagy hasonlót és kész.
szia!
rossmannban lehet venni nüby-t én is az aventest dobtam ki mert majdnem megfulladt tőle a gyerek. Ennek jó erős a cumija ezt sehogy nem bírja szétrágni csepegni ha lefordítja a gyerek se csepeg max amikor a földhöz ütögeti közben még. 1000 forint vagy 1200 de szerintem nagyon jó az avent csőrősüveget valahogy nem találták el vettem nuk-ot is de azt is kidobtam mert dőlt belőle az innivaló és abba is folyamatosan félre nyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!