Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen kiborultam már. Mit...

Teljesen kiborultam már. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

10 hónapos a babám és még mindig csak a tápszer kell neki. Szinte semmi mást nem hajlandó megenni, jóízűen meg főleg nem. 6 hónapos koráig anyatejes volt, utána kezdtük almával, barackkal, stb. a hozzátáplálást. Minden nap 10óraira gyümölcsöt kap. Kb. ennyi, amit elfogad. De ebből is max. 70-80 ml-t eszik meg, de a végén már ez sem kell. Bármit próbálok, semmi sem ízlik neki, semmilyen formában. De tápszerrel, se anyatejjel keverve, se hidegen, se melegen, se édesen se sósan, se a bébiétel se a házikoszt.

Védőnőt nem érdekli, mondja, hogy keverjem barackkal a kajáját, de úgy sem eszi. Az sem jó, ha a kezébe adom, az sem, ha én etetem. Fog valaha is enni?

2011. jan. 13. 09:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9:55-ös vagyok,még annyit akartam,hogy babáknak való főzeléket ettek,nem "felnőtt ételt", külön főztem mindig.1 éves koruk után kapták csak azt,amit mi eszünk.Úgyhogy ezért ne légy kétségbeesve,hogy a ti kajátokból még nem tudsz adni neki,mert még a babafőzeléket se eszi,ne az legyen a cél,hogy minél előbb felnőttes ételeket egyen.Előszőr szokja az izeket a külön készitett kis kajájában,aztán majd jöhetnek a "felnőttes izek",ételek.
2011. jan. 13. 10:00
 12/12 anonim ***** válasza:

szia, az én kislányom 1 éves koráig szinte csak anyatejen élt. bármit adtam neki, nem kellett. ha evett is vmiből, max egy-két kanál és slussz. de az már ünnep volt. egyedül gyümölcsöt evett, azt sem ipari mennyiségben. panaszkodtam én is az orvosnak, hogy nem eszik. kérdezet mindig hogy szopik e rendesen. mondtam hogy igen. akkor ne aggódjak. jó....amúgy súlya hossza rendben volt így is. hozzáteszem, hogy 1 éves korában jött ki 8 foga szinte egyszerre, előtte csak 4 volt, valahol természetes, hogy nem akart enni. persze pépesítettem neki, de úgy se kellett. lényeg a léyne,g próbáltam nem stresszelni ezen, és el is kezdett enni...először levest, majd ezt azt aztán amazt....most mr eszik mindent és önállóan egy pár hónapja. továbbra is rendben a súlya meg a magassága (most a 2 éves státuszon 12 kg és 88 cm volt)

2 éves kislány édesanyja.

2011. jan. 13. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!