Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érzed diszkriminációnak?

Nem érzed diszkriminációnak?

Figyelt kérdés

Néha úgy felidegesítem magam ilyeneken....

pl: nem lehet babakocsival felszállni a buszra!!ki van ragasztva az albakra is....

tegnap bementem egy kávézóba ahol nem lehet dohanyozni (elég ritka ebben a városban az ilyen vendégláto hely) és a pultos lány meg kiakadt, hogy csak úgy babakocsistól bemegyek inni egy kapucsinot.....azt mondta, hogy soha nem látott még anyukat a babajaval kettesben kávézóban....

kb aminek gyereke van csak játszótérre mehet....

fiatal anyuka vagyok (26) és reggel 9 órakor miért kell megszólni ha innék egy kévét kapucsinot stb-t egy nem dohányzó helyen, ugy hogy a babám is velem van???

2011. jan. 12. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én is Kméten lakom. Melyik ez a kávézó? Csak jó lenne tudni, hátha én is járok arra babakocsival...

Én az üzletekkel vagyok mindig bizonytalan, hogy beengednek-e babakocsival, egyáltalán befér-e az ajtón, nektek mik a tapasztalataitok? Sőt, van itt egy kisposta, ahova kínszenvedés bejutni, mert az ajtó nehezen nyílik, és magától csukódik, plusz még a küszöbön se egyszerű áttolni a babakocsit :( Ha senki sincs, aki segítene, nem tudok bemenni, ennyit a közintézmények akadálymentesítéséről :(

2011. jan. 12. 18:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a neve.A belvarosban van.Az Aranyhomokhoz nagyon kozel.
2011. jan. 12. 18:11
 13/25 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet beszerezni új buszt? Mert nincs rá pénz... Elég egyszerű.

A kávézós nőt meg kiosztottam volna.

2011. jan. 12. 18:13
 14/25 Nigra ***** válasza:
akkor úgy látszik csak nekem van szerencsém. XD nekem még akkor is segítenek ha simán fel tudom rakni az épp aktuális járműre. 1éves a lány, de olyan még nem volt hogy valaki ne akara segiteni :D (mi bp-n lakunk)
2011. jan. 12. 18:16
 15/25 A kérdező kommentje:
én nem fogok politizálni és ezzel az egy mondattal be is fejezemezt a mondandómat, de érdekes, hogy itthon semmire nincs pénz, de a fejesek zsebe igencsak tele van.....
2011. jan. 12. 18:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
18:13-as vagyok: na ezzel teljesen egyetértek...
2011. jan. 12. 18:26
 17/25 A kérdező kommentje:

Nigra : legalább Neked vannak jó tapasztalataid!!

:D

Hazudnék ha azt mondanám, hogy soha senki nem segít!

Ami érdekes, hogy a fogyatékosoknak fenntartott iskolában ahol az egyik rokonom dolgozik a gyerekek mindig kinyitják az ajtót !!

2011. jan. 12. 18:28
 18/25 Nigra ***** válasza:
hálistennek igen. 1x-2x van bajom némelyik öreglánnyal. pl 4-6-os villamoson beáll a babakocsis helyre én beállok a csukloba és amikor szállna le durrog h nem fér el. amúgy ritka esetek egyike volt hogy nem volt tömeg, le is ülhetett volna. ha nem egyedül lettem volna a gyerekkel hanem mondjuk párommal hogy figyeljen a gyerekre, tuti rárepülök az öreglányra, hogy mi a f@sz van...
2011. jan. 12. 18:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy a XXI. században ilyen előfordul, gondolom nem is egyedi esetek.

Mi Újpesten élünk, maradéktalanul pozitív tapasztalataim vannak.

Mindig akad valaki, aki segít beemelni a kocsit a főpostán, tartja az ajtót a Rossmannban, a picon lévő Semiramis kávézóban csak meglátnak, és már készül is a mézes melange...

Volt, hogy a csöpp helyen 4 kismama volt babakocsistól, és az kiszolgáló lányok ott olvadoztak mellettünk.......

2011. jan. 12. 19:13
 20/25 anonim ***** válasza:

... a piacon....

a kiszolgáló lányok

elnézést, nem figyeltem

2011. jan. 12. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!