Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érzed magad igénytelennek?

Nem érzed magad igénytelennek?

Figyelt kérdés
4 hónapos a babám, csak akkor öltözöm fel rendesen (már amyelyik ruhám rám jön) ha elmegyünk valahova. Sétára csak melegítő. Smink nagyon kevés, olyan 2 perces, haj összeköt. Szőrtelenítés estére halasztva, de mire oda jutok inkább gyors zuhany és alvás. Körömlakkozás minek, 100x mosok kezet, 1 napig se tartana. A bőröm olyan száraz...stb.stb.
2010. okt. 26. 13:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

Két éves a "kicsi"

hajmosás zuhanyzás közben ui. szőrtelenités.

ruha: sétához farmert melegitőfelsőt és sportcipőt - kényelmesen ..

körömlakk: kéthetente havonta hogy nő le szintelen lakk kézre lábra.

száraz bőr: nekem nincs de kézmosás után mindig bekenem.

smink: én se szoktam csak alkalmakkor.

itthon is melegitőben vagyok mert kényelmes és meleg nem fütünk nagyon 21 fok szokott lenni.

2010. okt. 26. 13:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem magam annak attól mert gyerekem van mindent megteszek hogy nézzek ki legalább úgy mint szülés előtt. Sminkelek is, fodrász, manikűrös házhoz jár, egyedül kozmetikushoz kell mennem akkor anyukámra vagy az apukájára hagyom a kislányt. Annyi kikapcsolódás nekem is jár.
2010. okt. 26. 13:13
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
igen, ismerős :D igénytelennek nem, mert az nem vagyok :), csak "csúnyának", de hát ez ezzel jár. nekem se jön rám semmi, ami mégis az rosszul áll. itthonra meg minek, és.. engem az zavar, hogy a párom így át. :D mert régebben direkt korábban keltem,hogy eltüntessem a "reggeli fejem" :D most meg mindig melegítőben, smink nélkül. szemöldökszedésről ne is beszéljünk. :D
2010. okt. 26. 13:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt.

Fodrász 5-6 hetente

Műköröm (családban van 2 körmös is, úgyhogy ez is megoldható

Kometikushoz soha nem jártam, amit kell (szőrtelenítés, szemöldök) magamnak megcsinálom.

Szoliba szoktam menni.

Nem sminkelek

Soha nem megyek sétálni melegítőben, normálisan felöltözöm.

A minek, úgysem...hozzáállás meg szerintem e nem a leghelyesebb magaddal szemben.

2 gyerekem van

2010. okt. 26. 13:16
 5/19 anonim ***** válasza:
Molly neked van igazad! De én nem tudom kire hagyni :S én is próbálok néha sminkelni, meg ilyesmi, de egyszerűen nem vagyok a régi. pl nincs meg az a napom amikor azt csak a testemre szánom. régebben a szabadnapomat arra használtam, h regeneráljam magam. testileg-lelkileg..
2010. okt. 26. 13:16
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is ezt éreztem, érzem sokszor. Mostmár 1 éves, azért egyre többet "adok "magamra. De sokszor én is csak felkapok valamit aztán rohanás a boltba.
2010. okt. 26. 13:18
 7/19 anonim ***** válasza:

az enyém 2 éves lesz. miután megszületett, itthonra is vettem fel csini nadrágot meg nyaklánc mittomén. aztán réjöttem, hogy ugyan felesleges, mert csak a boltba megyünk, meg sétálni, a kutyát nem érdekli mi van rajtam. rádadásul nem is kényelmes. szóval váltottma farmerra stb. amúgy alapvetően sportosan szeretek öltözni, de a munkahyleen csinosan kell, és próbáltam úgy szülés után... pff. szóval sporotsan, de attól még lehet csinosan. rajtam van vagy 5 kg felesleg, ami zavar, de eddig nem nagyon tudtam elmenni sehova, annyi a teendő itthon, a férjem sokat dolgozik, semmi rokon, barát nincs a közelben. a szőrtelenítés...hát míg kicsi volt jovb volt, sokszor letettem a földre, elszöszölt, aztán elaludt az epilátor hangjára, olyan 3 hós koárig onnantól viszont nem lehet ilyet csinlni. :)

epilálás emiatt igen ritka dolog, csak borotva, de az meg már másnapra szúr mint a fene....utálom. most hogy bejött a rossz idő, csak szex előtt borotválkozom, szép vagy nem szép, de ez van. tehát nem naponta, mert amúgy kéne, elég gyorsan nő a szőröm. ha ez igénytelenség, akkor az vagyok. esti zuhi után vagy van még idegem bekenni magam, vagy nem, pedig kéne, nekem is száraz fajta a bőröm, de sokszor már úgy zuhanok az ágyba. simneklni nem sminkeltem régen se, csak max szempillaspriál, ceruza és slussz, erre még van időn most is. köörmlakk dettó. bár mióta megszüetette kicsim, mindig rövid a körmöm, de nem áll rosszul, mert szép körmöm van szerencsére. a hajamat levágattam, mert a hosszúval nem lett volna időm se kedvem se cécózni, így csak mosni kell, gyorsan száíratni, beáll magának, mert hullámos hajam.

szóval bizonyos dolgokban igénytelennek érzem magam, de a szándék meglenne, csak az idő és az energia hiányzik! :)))

2010. okt. 26. 13:21
 8/19 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz soha nem jártam, hajamat kb. 2-3 havonta vágatom. Körmöshöz viszont eljárok 4 hetente, legalább az legyen rendben. Ha elmegyünk itthonról, akár csak sétálni is, mindig felteszek magamra egy gyenge sminket (ha nem teszem, úgy nézek ki, mint egy csiga, ugyanis szőke a szemöldököm és a szempillám is). :)

Most kezdem elővenni a régi ruháimat, 13 hónapos lesz a kisfiam. De örülök, hogy 1-2 szexibb ruciban már nem úgy nézek ki, mint egy kötözött sonka (46-tal indítottam a terhességet, összesen 26 kg-ot híztam terhesség alatt, még 3-4 kg van vissza régi formámhoz). Minden nap Rubint Rékázom itthon! Összességében mostanában kezdem jól érezni magam igazán a bőrömben.

2010. okt. 26. 13:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Sunny! Úgy tényleg nem lehet egyszerű, bár tény nekem tényleg szerencsém van. Ha nem lennének akkor biztos nekem se menne, bár én nagyon díjazom a házhoz járós fodrászt, manikűröst, pedikűröst, műkörmöst. Ha ők nem jönnének nekem is házhoz azért én se tudnék ennyit tenni a külsőmért.
2010. okt. 26. 13:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Én próbálok igényesen kinézni, de mégsem érzem úgy magam. Fodrászhoz járok, műkörmöshöz nem, kozmetikushoz sem. Otthon én is melegítőben vagyok. Ha elmegyek valahova minimális smink, és néha megpróbálok felvenni egy magassarkút, de mindig rájövök hogy ez másfél éves gyerek mellett elég fárasztó. Pedig nekem a magassarkú jelenti a nőiességet, ha laposban vagyok slamposnak, nőietlennek érzem magam.

(Persze nyáron nem gáz nekem a lapos, csak ilyenkor)

2010. okt. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!