Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érzed úgy néha, hogy...

Nem érzed úgy néha, hogy megőrülsz?

Figyelt kérdés

Napok óta nagyon feszült vagyok.Másfél évesem állandóan nyúz, mindig rám mászik, belém könyököl stb.Még wc-re se tudok elenni, úgy h ne legyen ott és ne pakoljon valami.

A lakás rendben és tisztán tartása is szélmalomharc.

Másnak is néha a púpja teli van az egésszel?

2010. nov. 16. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én is néha úgy vagyok hogy megörülök:-D Állandóan ügyköd valamit. Folyton a nyomomba van(ami nem baj), nálam az evések verik ki a biztosítékot. Most kezd egyedül enni, és nem engedi, hogy segítsek, úszik a fal a ruhája az asztal! Ha segítek kiveri a kezemből az ételt! A hajam tudom tépni ilyenkor! Szóval nem vagy egyedül, néha mindenkinél kiborul a bili:-D
2010. nov. 16. 10:50
 2/11 bobocka ***** válasza:
100%

:D Naná,hogy igen:)))Az en fiam 2 eves, neha mint egy angyal,de maskor mint egy kis ordogfioka:D Kb 5percenkent rakodhatnek utana,de feladtam,jatekai szanaszet,ha latom,hogy nagyon nem kell neki vmi,elrakom,de a tobbit hagyom,mig nem megy a delutani alvasara:)Akkor pakolok:)

Estere persze igyis hulla vagyok es igen,neha az orulet hataran,foleg mikor "sir"-konnyek nelkul,csak azert,hogy epp ugorjak valamire,amit o kitalalt:)

Kitartas,egyszer elmulik remelem:)

3/11 anonim ***** válasza:
74%
Én folyton úgy érzem:)
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Szia.Felfogas es hozzaallas kerdese az egesz.Ha te ilyen drasztikusan veszed fel a dolgokat,akkor persze,hogy kiborulsz.Vedd lazan es gondolj arra,hogy ez most egy ilyen idoszak es elvezd a gyermeked tarsasagat es orulj,hogy folyton rajtad log,mert sajnos eljon nagyon gyorsan az az ido,amikor mar nem fog rajtad logni.Orulj neki,hogy ott egy csopseg aki nagyon szeret es akinek szuksege van az anyukajara,aki valoszinu valami mas ok miatt egy kicsit feszult.Hidd el vissza fogod meg sirni ezeket az idoket!:-)

Legyen nagyon szep es vidam napotok!

Egy 10 eves nagyfiu es 2 eves kislany anyukaja!:-)

2010. nov. 16. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapos a fiam, pontosan 13 hónapja érzem úgy, hogy megőrülök :D 11 hónapig (!) bukós volt, rettenetesen. Csak a mosásból és a gyerek ölben tartogatásából állt sokáig az életem... Ha leraktam ordított és összehányt mindent :( Aztán hisztis kölyök lett, aztán fogakat is növeszt (most a 12. jött), közben megtanult járni és pillanatok alatt romba dönti a lakást. Én mégis úgy érzem, hogy egyre jobb a helyzet :) Ha kicsinál, akkor arra gondolok, hogy legalább nem beteg! És már nem is (nagyon) bukik, és inkább eleven legyen, mint valami komoly bajjal küzdjön. Bár anyukám azt mondta, hogy anno a másfél éves kor volt a holtpont, ott volt a legrosszabb, utána egyre jobb lett velem :D Kitartás!!!
2010. nov. 16. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 2 éves és egy 7 hónapos gyerekem. Néha üvöltenék, néha zokognék, néha magamba roskadok - ekkor van az, hogy Anya egyedül megy el valahová. Persze az agyam otthon jár, hogy mit csinálnak, hogyan boldogul velük az Apjuk, de ez kell, hogy feltöltődjek! Ja! és a kisebbik még alig fogad el pépeket, nincs kiváltva még egy étkezése sem - anyatej+levek... A 2 éves dackorszakos... De úúúúgy imádom Őket! Semmiért nem adnám ezt az időszakot. :)
2010. nov. 16. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is kibuktam sokat, de amióta megnéztem Magyar Lacikáról az összes videót, nem tudok túllépni rajta és csak hálát adok az istennek, hogy egészséges. Olyan gyorsan telik ez az élet, így azt is élvezem ha szétrámol vagy kiborít valamit!!! Gondolt át te is, ne akard azt, hogy rend legyen mindig a lakásban, ne siettesd az időt, élvezd minden percét!

Lacika anyukája odaadná mindenét ha a kisfia mégegyszer az életben rumlit csinálna, vagy állandóan rajta csűnghetne!

Kitartást és értékeld át a dolgokat!

2010. nov. 21. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De mostanában úgy érzem, ez az egy éves időszak valahogy nehéz.- Amíg csak a hátán feküdt minden egyszerű volt, de elrepülnek ezek a hónapok is. A kajánál állandóan aszájába turkál, semmit nem tudok mellette csinálni, még egy fogmosás is 15 percig tart, mert ő mindig csintalankodik. próbálom higgadtan felfogni, de mensi előtt amúgy is idegbeteg vagyok és csak végülis ilyenkor nagyon nehéz. A minap együtt bőgtük végig az ebédet, utána mindketten megkönnyebbültünk :-) kitartást. emellett már 12 fogon túl vagyunk és van még 6 , na az se lesz kutya :-(
2010. nov. 21. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van, 3 éves és egy éves. Most tettem le aludni őket, de hajam kitéptem előtte kb..

Én is emlékeztetem magam hogy hú hogy elszalad ez az időszak stb. de néha kiakadok. A wcbe mentem be széttéptem egy papírt..persze azt is nekem kell összeszedni utána de kiakadtam, sose alszanak egyszerre a kicsi is jön megy folyton összebalhéznak valamin a naggyal, enni egyik se akar, ma 3szor borította rám vmelyik a kaját, egész délelőtt nekik főzőcskéztem persze 2 félét úgy hogy közben hol egyik hol másik akar a forró sütőhöz érni, meg folyton láb alatt vannak, ha rájuk szólok megsértődnek, üvöltés-vígasztalás-orrtörlés- újból főzés. Közben odaég a rántás...na sorolhatnám. Én ma még egy falatot nem ettem, és rumlis a ház, csak az vígasztal hogy este hazajön a férjem.

2010. nov. 21. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért akarok csak akkor kistesót, ha a Izám 5 éves lesz. Nagyon nehéz még vele is, nem tudom elképzelni, hogy kétszer ilyen nehéz legyen. Le a kalapom előttetek!
2010. nov. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!