Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés utáni elsö hetekben...

Szülés utáni elsö hetekben (1-6. hét), hogy érezted/érzed magad?

Figyelt kérdés

Föleg, ha semmi segitséged nem volt.

Nagyon nehéz összekapni magad?

2010. okt. 28. 21:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon jól voltam,imádtam az egészet.Se fájdalom,se nyűglődés,pedig 2 babával voltam.Nagyon sok mindentől függ ez,baba vérmérsékletétől,és a szülés-terhesség élményektől(előzményektől).
2010. okt. 28. 21:51
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szarul voltam, pedig segítségem is volt. 2 héttel a szülés után masszív tejlázam volt 1 hétig, 40 fokos lázzal, alig emlékszem a napokra.
2010. okt. 28. 21:53
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól voltam, éppen egy éve voltam szülés után. Csak a férjem volt segítségnek amíg szabin volt, de akkor is inkább egyedül voltunk itthon, mert intézte a baba dolgait, a papírokat, az én munkahelyemre vitte a táppénzes papírt, meg a hiányzó dolgokat szerezte be. Persze nehéz házimunkát nem végeztem, meg a gátseb miatt kissé nehezen mozogtam, de a főzést megcsináltam, meg a kisebb házimunkákat.
2010. okt. 28. 21:59
 4/30 anonim ***** válasza:
95%
borzalmasan. még hónapokig. nem ettem, nem aludtam, a baba ordított, nem akart enni, fáradt voltam. nem is nagyon emlékszem az első pár hónapra, pocsék hangulatban voltam, semmiféle boldogságot nem éreztem.
2010. okt. 28. 22:05
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó volt .Depressziós lettem,már a kórházba ,császár után .1 hónap kellett hogy rendbe szedjem magam .Mindenen tudtam bőgni.Á rossz visszagondolni is.
2010. okt. 28. 22:05
 6/30 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt segítségem mégis nagyon rosszul éreztem magam, a szülés nem viselt meg, csak lelkileg (császár volt) fizikailag a szoptatás, mellem begyulladt, tejlázam volt, babám hasfájós, sírós nem aludtam nem is tudom meddig, mostmár ezerszer jobb 17 hónappal később:)
2010. okt. 28. 22:10
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz volt. Gyorsan szültem, de nagyon szétszakadtam. Komoly fájdalmaim voltak. Begyulladt a mellem, 40 fokos láz. Kisfiam sokat sírt. De versenyszerűen sportolok, így szülés után az őrült fájdalmak ellenére 4-5 héttel újra kezdtem aktívan sportolni. Lelkileg sokat segített, így viszonylag gyorsan összeszedtem magam. Az aktív sport ellenére 13 hónapig szoptattam a kisfiamat.
2010. okt. 28. 22:22
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szarul voltam fizikailag. Vegbelig repedtem, belul is vartak. Rettenetes fajdalmaim voltak, szules utan 1 hettel tudtam eloszor wcre menni. Az rosszabb volt mint a szules. Utana kijott az aranyerem. Csak par percet tudtam allni, ulni egyaltalan nem tudtam. 5 het telt el mire le tudtam ulni. Kozben nyomorultul ereztem magam, mert ugy gondoltam most kene, hogy a legfittebb legyek, de nemhogy a babamat meg magamat sem tudtam ellatni. Szoptatassal is gondok voltak. Mindenen bogtem. Szerencsere a babam egy kisangyal, alig hallatta a hangjat. DE MEGERTE! Egy pillanatig sem gondolkodnek azon hogy ujra vegigcsinaljam-e. A vilag legjobb dolga anyanak lenni! Koszonet neked, draga pici fiam!

Jo babazast mindenkinek!

2010. okt. 28. 22:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag (testileg) jól, csak rettentően fáradt voltam állandóan. Legalább 1 hónapba telt belerázódnom az új életünkbe.
2010. okt. 28. 23:05
 10/30 anonim ***** válasza:
Életem legnehezebb időszaka volt, pedig sok segítséget kaptam. Kitartás hozzá!
2010. okt. 29. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!