Miért baj ha a baba a szüleivel alszik?
Figyelt kérdés
Ahogy haza hoztuk, velünk alszik,így könnyebb a szoptatás is éjjel,már 10hós.Sok negativ visszajelzést kapok ezzel kapcsolatban.Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.2009. jan. 31. 14:20
21/23 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is sokat foglalkoztatott...Amikor hazavittük a babánkat, a kiságyába tettük, de ott nagyon rosszul aludt, gondolom egyszerűen fázott, hiányolta a testem melegét. Akkor került át hozzánk, jobbak lettek az éjszakák. De 3 hete megint egy tortúra, szinte óránként kelt. Visszaköltözött szépen a külön rezidenciájába, az első éjszaka tűrhető volt. De a többi...megint a sűrű ébredés.
Én szívem szerint magam mellett tudtam volna, de rohadtul kényelmetlen volt. Felkelni szintén kényelmetlen...Nagyon várom, hogy vége legyen ennek az időszaknak.
22/23 anonim válasza:
annyira aranyos, hogy mindenki úgymond azt írja, hogy szerinte hülyeség , meg hogy ő nem ért egyet vele, aztán meg azt, hogy persze mindenki csinálja úgy ahogy neki tetszik...........??????????? :-)
23/23 anonim válasza:
azoknak akik a sexuális életre hivatkoztak: a kialvatlanság jobban megöli a sexuális életet!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!