Hogy kezeljem 2 évesemnél az "Anyás" korszakát? Fél percem nincs, ha kimegyek kicsit, ordít utánam. Másik is:
Lenne egy másik kérdésem is, hogy szeretném társaságba vinni, vagyis szoktatni már most, hogy amikor majd elkezdi az ovit, tudja azt, hogy nem csak én és a családom létezik. Sajnos ahol lakunk, itt az emberek abszolút barátságtalanok, próbáltam közeledni mindig szép szóval természetesen, de sehogy sem megy. :( Itt mindenki ilyen "magának való". Volt már régebben egy hasonló kérdés, de arra inkább az volt a válasz, hogy a kérdező tegyen valamit, hogy barátságot teremtsen. Nos, én ugyanebben a helyzetben vagyok,és át tudom az Anyuka helyzetét érezni, mert tudom mit is jelent ez valójában.Tehát nem bennünk van a hiba! Nagyon rossz. :( Baba-Mama klub sajnos nincs, az utcák üresek, szóval nem értem az embereket, régen nem ilyenek voltak. Igazából én csak Gyermekem érdekeit nézem, Neki szeretnék jót, de hogyan?! Segítsetek, ki hogy oldja ezt meg? Bébiszitterrel esetleg? Na de az nem olyan, és nincs is rá pénzem, mert van aki 1500-at kér el óránként... :S:S
Várom a válaszokat!
Próbálj meg bizalmat ébreszteni a babádban ha kimész akkor ne ordítés legyen belőle. Én állandóan kukucsot játszottam és ritkán van sírás ha eltünök pár percre.
Ne tudom hol élsz, hogy ilyen a helyzet. Én kiköltöztem külföldre és senkim se volt, mégis mióta szültem, egy jó pár kapcsolatot sikerült kialakítanom anyukákkal. keresd meg őket te is
1. ulj le vele es magyarazd el, hogy anyanak neha szuksege van par percre. Kezdj 1 perccel, aztan noveld az idotartamot. Mindig szolj neki, hogy mikor mesz ki a szobabol es igerj neki puszit, olelest, ha jo baba lesz.
2. keresd mas kisgyerekesek tarsasagat, jarjatok jatszoterekre
Csak azt sajnálom, hogy itt a neten lehet jóbarátokat szerezni, amúgy meg itt a közvetlen környezetben meg "szó sem lehet erről"...Ma pl. úgy volt, hogy át megyek Gyermekemmel a szomszédba, akikkel megbeszéltük, hogy mi megyünk, erre amikor mentünk (volna), be volt zárva a kapu, csengettem, de senki nem nyitott ajtót s kaput. :S Érdekes...Ráadásul írtam üzenetet az Anyukának, és még csak nem is válaszolt, majd kb. 23-24h(!) körül fog írni, és jönnek a kifogások..Szóval erről ennyit. :(
Csak ugye, nem tudok itt ülni a nap 24 órájában, hanem Életemmel vagyok, most is jót sétáltunk, jókat nevetgéltünk, azt hiszem ennél több nem is kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!