Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez felfázás lenne a 3 évesemné...

Ez felfázás lenne a 3 évesemnél? Vagy csak a sok teaivás?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt sokszor volt vécén pisilni, de nem fáj neki, nem csíp szóval semmi egyéb. Nincs fűtés az oviban, ezért gondoltam felfázásra.
2011. okt. 15. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez holnapra kiderül.

Nálunk a múlt héten volt 4 éves kislányommal, hogy pénteken panaszkodott arra, hogy egész nap pisilnie kellett, majd szombatra éjjel bepisilt, és vasárnapra is. De hétfőre már nem. Amúgy semmi panasza nem volt. Kedden sikerült vizeletvizsgálatot csináltatnom (laborba, beutaló kell hozzá), és egy értékben mutatkozott pici eltérés, a többi negatív volt, a doktornő azt mondta, ennyi belefér. Azóta nincs semmi gond.

Figyeld, hogy alakul tovább, és ha kell, hétfőn vidd el a vizeletét Te is megnézetni.

2011. okt. 15. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ül kényszeresen a vécén, v. bilin órákig, akkor nem. Akkor csak a felhős idő zavart be neki. Olyankor nekem is sokat kell járnom, pedig felnőtt vagyok.
2011. okt. 15. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak szól, hogy pisilnie kell, elvégzi a dolgát, és már öltözünk is fel. Nem mondja, hogy fájna vagy csípne neki. Csak sűrűbben ment ma délelőtt, mint általában szokott. Meg a fűtetlen ovi miatt gondoltam erre esetleg.
2011. okt. 15. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a sok tea megpisiltet ('vízhajtó hatása van'), ha azt iszok nekem is gyakran kell mennem.
2011. okt. 15. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha sokat is iszik, akkor teljesen normális!
2011. okt. 16. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!