Mi az ami először eszetekbe jut, amikor azt mondom:babátok születésének napja?
Pont ma 11 éves a nagyfiam, az előbb jutott az eszembe, hogy ilyenkor már a célegyenesbben voltunk, 18:10-kor született.
Olyan fura érzés, mintha most történne.
A kislányom meg nőnapon született,
no comment:-)))))ő 2 éves lesz idén.
Off: 17:05 most hogy van a kislányod? minden rendben?
Júl.18:nyár,hidegfront,eső,vihar,a nagy ledöbbenés,h anya lettem:-)
a szuletesenek a napjarol a ferjem es a lanyom jut eszembe:)
Valentin napon szuletett es ok az en szerelmeim :)
a szules beindulasa 12.en volt akkor folyt el a magzatviz is.....tehat 3 naprol van szo ha az O szuletesere gondolok, de mint konkret datum 02.14 az meg is csak a szerelmesek napja :)
17:05-ös és 17:42-es toxémiás nálam dettó ez volt,nem veled leveleztem?nem felejtettelek ám el,csak még nem jutottam oda
többieknek:örültem hogy ilyen sokan leírtátok,s még várom a többit,nagyon jó olvasni soraitokat,habár nekem sem volt alapjáraton leányálom pont mint már írtam mint 17:05-ösnek orvosi hanyagság,toxémia PIC,sürgősségi császár,35. hétre 1980 g-mal magasvérnyomás...de:egészséges 21 hónapos kislányom van,hogy a nők erősek (ő is az volt)ez ismét kiderült
élni akart és ezt az akaratot minden nap újra bemutatja!stramm kiscsaj!!!imádom
17,05-ös vagyok.
igen, szerintem velem leveleztél :) gondoltam rád, de gontoltam átléptél a dolgokon
egyébként köszönöm aki kérdezte, a lányom jól van. sajnos nálam akkora pánikot váltot ki a téves kezelések terhesség alatt, a nővérek viselkedése szülés előtt és az örzőben, hogy bepánikolok ha vérnyomásmérőt látok. pedig jó lenne egyszer rendbetenni.
egyébként a lányomat később félrekezelték, műteni akarták, amivel tönkretették volna egy életre. ám még időben átmentünk egy másik város kórházába, aholis kiderült, semmi baja a csajosomnak. Most 5 hónapos múlt, kb. 63cm és 6500g :) és éppen sikongatva gyakorolgatja a hangját az utóbbi két hétben :)
csak sajnos ma is elsítram magamat. sosem fogom túltenni magam az emlékeken.
a kis koraszülött baba is imádja a győzelem napi kiscsajszit :)
bocs az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!