Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az ami először eszetekbe...

Mi az ami először eszetekbe jut, amikor azt mondom:babátok születésének napja?

Figyelt kérdés
nekem:a legszebb nap,de ezen kívül pl.az hogy amikor bementem esett az eső és téli hideg volt,mire hazaértünk megérkezett a tavasz,aztán az hogy Emánuel napján született sürgősségi császárral a lányom és azt gondolom nem életlenül akkor aznap,Emánuel jelentése ugyanis:Velünk az Isten:tényleg velünk volt mert mindketten a nagy bajban végül életben maradtunk
2011. jan. 10. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Pont ma 11 éves a nagyfiam, az előbb jutott az eszembe, hogy ilyenkor már a célegyenesbben voltunk, 18:10-kor született.

Olyan fura érzés, mintha most történne.

A kislányom meg nőnapon született,

no comment:-)))))ő 2 éves lesz idén.

2011. jan. 10. 17:40
 12/20 anonim ***** válasza:
17,05-ös vagyok. nekem aznap született a pici lányom, mikor a chilei bányászok lent ragadtak. (08,05)
2011. jan. 10. 17:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy akkor, aznap lettem a világ legboldogabb embere.
2011. jan. 10. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Off: 17:05 most hogy van a kislányod? minden rendben?

Júl.18:nyár,hidegfront,eső,vihar,a nagy ledöbbenés,h anya lettem:-)

2011. jan. 10. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:

a szuletesenek a napjarol a ferjem es a lanyom jut eszembe:)

Valentin napon szuletett es ok az en szerelmeim :)

a szules beindulasa 12.en volt akkor folyt el a magzatviz is.....tehat 3 naprol van szo ha az O szuletesere gondolok, de mint konkret datum 02.14 az meg is csak a szerelmesek napja :)

2011. jan. 10. 18:20
 16/20 A kérdező kommentje:

17:05-ös és 17:42-es toxémiás nálam dettó ez volt,nem veled leveleztem?nem felejtettelek ám el,csak még nem jutottam oda

többieknek:örültem hogy ilyen sokan leírtátok,s még várom a többit,nagyon jó olvasni soraitokat,habár nekem sem volt alapjáraton leányálom pont mint már írtam mint 17:05-ösnek orvosi hanyagság,toxémia PIC,sürgősségi császár,35. hétre 1980 g-mal magasvérnyomás...de:egészséges 21 hónapos kislányom van,hogy a nők erősek (ő is az volt)ez ismét kiderült

élni akart és ezt az akaratot minden nap újra bemutatja!stramm kiscsaj!!!imádom

2011. jan. 10. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:

17,05-ös vagyok.

igen, szerintem velem leveleztél :) gondoltam rád, de gontoltam átléptél a dolgokon

egyébként köszönöm aki kérdezte, a lányom jól van. sajnos nálam akkora pánikot váltot ki a téves kezelések terhesség alatt, a nővérek viselkedése szülés előtt és az örzőben, hogy bepánikolok ha vérnyomásmérőt látok. pedig jó lenne egyszer rendbetenni.

egyébként a lányomat később félrekezelték, műteni akarták, amivel tönkretették volna egy életre. ám még időben átmentünk egy másik város kórházába, aholis kiderült, semmi baja a csajosomnak. Most 5 hónapos múlt, kb. 63cm és 6500g :) és éppen sikongatva gyakorolgatja a hangját az utóbbi két hétben :)

csak sajnos ma is elsítram magamat. sosem fogom túltenni magam az emlékeken.

2011. jan. 10. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
A győzelem napja,május 8,a férjem nagyon büszke hogy ezen a napon született a lánya:-))A kis koraszülött baba meg a kis csajszim barátnője:-)))
2011. jan. 10. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:

a kis koraszülött baba is imádja a győzelem napi kiscsajszit :)

bocs az offért :)

2011. jan. 11. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Okt 11, a Nap óarany sugarai, a fájdalom,a férjem tekintete, a levelek aranysárga és vöröses színe és mozgása a szülőszoba nyitott ablakában. A lányom homályos szeme, mikor a hasamra tették. És a zavarba ejtő meglepettség: "Hát te ki vagy?".
2014. szept. 29. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!