Mi jut eszetekbe, mire gondoltok ha ezt a nevet halljátok? : VILLŐ
Szerintem nagyon szép,különleges, nem szokványos ráadásul magyar név, de a fülünknek se szokatlan.
Barátnőm kislánya Villő, bár Vilcsi meg Vili...mint becézés, az nekem nem tetszik, dehát végülis nem muszáj becézni:)
Szép és különleges név,csak nem igazán lehet becézni.
Nem ismerek senkit,akinek ilyen neve lenne,de egy szőke fürtös hajú kislány képe jelenik meg a fejemben:-)
Nekem vannak néha ilyen fogalom zavaraim, régen nem értettem, hogy miért nevezi el a gyerekét valaki egy fémmegmunkálásra alkalmas eszközről, aztán rájöttem hogy az az üllő a név meg a Villő /tudod amin verik a vasat/ :D
Amúgy ez egy régi magyar név, most divat
Konkrétan egy kisfiú.
Ugyanis bár lánynév, de rettentő fiús hangzása van számomra :)
Bár lehet hogy azért mert van egy Willow című film amiben a törpének a neve a Willow (kiejtve ugyebár "Villó")
Nekem egyik barátnőm is azt hitte hogy fiúnév :) Tehát ez elég lutri, mert sokan hiszik azt hogy fiúnév, ismeretségi körömben is.
Amúgy meg nem csodálkozom, ugyanis pl. a Jácint meg valóban fiúnév! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!