Mi az ami először eszetekbe jut, amikor azt mondom:babátok születésének napja?
sose felejtem el néztem a nap első sugarait miközben fürdették és engem varrtak.
gyönyörü szép volt!
Sok minden kavarog szinte egyszerre. A hideg, borongos nap, amikor reggel beindultunk. A felelem, hogy milyen lesz a szules, ugyanakkor a megkonnyebbules, hogy vegre elobujik a kisteso....
Tenyleg jo kis egybeeses az a nevnap!!!!
okt 13. de nem péntekre esett.
1307 – IV. (Szép) Fülöp francia király a templomos lovagrend elleni per során a rend 2000 tagját letartóztatja, perbe fogja, javaikat elkoboztatja és kivégezteti őket. Ezt a napot tartják annak a történelmi eseménynek amiből a péntek 13. babona kialakult
Aznap valami rendkívüli izgalom szállt ránk reggel a férjemmel, és éreztük hogy az a nap lesz, pedig csak UH-ra mentünk be, aztán császár lett 3 óra múlva. Aztán amikor felsírt, elöntött valami végtelenül szép érzés ami a szerelemhez fogható, majd amikor kettesben maradtam vele rámszakadt a felelősség érzete.
Amúgy ha most valaki bemondja, hogy a gyerekem születésének napja, automatikusan a dátum ugrik be.
húúú, hát az öröm mellet ott volt a végtelen szomorúság és aggodalom. Meleg volt, már két hete toxémia miatt kórházban voltam.(orvosi hanyagság volt ez is mert az orvosom egyszerűen "nem vette" észre a kezdeti jeleket. aznap reggel az osztályos nővérnek sikerült kihúznia nálam a gyufát az arrogáns, lekezelő viselkedésével, ami által az addig sem alacsony vérnyomásom a magasba emelkedett, ami miatt az osztályos a főorvos SOS császárt rendelt el. 32+6 hetes voltam. lányom a PIC osztályra került lélegeztetőre én meg az örzőbe 21 órára. kb. 10mp-re láthattam a kislányomat a műtőben. a férjem első képe róla ahogyan az inkubátorban fekszik betakarva és a pici orra van kint amin rajta volt a lélegeztető maszk mert vitték át az intenzívre. én csak két nap múlva tudtam átmenni hozzá, amikor a férjem áttolt kerekesszékkel, mivel a gyerekosztály a kórház túlsó végében van.
szóval én nem tudok arra a napra szépen emlékezni. nekem meg sem mertékmondani miylen rossz állapotban van a lányunk. a férjem zokogva rogyott össze a PIC osztály előtt. ezt anyumékmondták jó 3 hónap múlva. én meg majdnem az őrzőben haltam meg. szóval...ááá, már most könnybe lábadt a szemem. örökre hiányozni fognak azok a percek amiket nem élhettem át úgy mint más.
hogy azon a napon indult újra a Bumeráng a Neo FM-en:)
Jan 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!