Akik megváltoztattátok gyerekszámmal kapcsolatos terveiteket, miért tettétek?
Ha korábban többet szerettetek volna, miért gondoltátok meg magatokat?
És ha kevesebbre gondoltatok, mi vett rá, hogy mégis több babát vállaljatok?
Főleg azoktól kérdezem, akik tudatosan terveztek, terveznek és nem kerültek kész helyzetbe azért, mert "becsúszott" a második, harmadik...
Köszönöm a válaszokat!
Én mindig csak 1 gyereket szerettem volna. A fiamat 21 évesen szültem,de amikor 4 éves volt,különváltak útjaink az apjával. Most 35 voltam decemberben és van egy 7 hónapos lányom a páromtól,akivel boldogan élünk,a fiam is apjaként tekinti.
Mivel nem állunk rosszul anyagilag,szeretnék..vagyis szeretnénk még egy babát. Nagyon élveztem a terhességet és a babát is tudatosabban nevelgetem.Nem voltam rossz anyja a fiamnak sem,de 13 év alatt sokat változtam én is. Ha fiatalabb lennék,még 2-őt is vállalnék a 2 gyerekem mellé:-)
Most már elég érett vagyok az anyaságra:-)
Mindenkep 1et akartunk.aztan most ugy gondolom par ev mulva johet a teso.
magabiztos lettem,szo szerint rettegtem meg az egy gyerektol is,nem voltam benne biztos hogy el tudom latni,rajottem hogy megy ez nekem,igy talan bevalaljuk a masodikat.
Mi sokáig egyet sem szerettünk volna! (köztem és a tesóm között 12 év van a javamra, így nagyjából felmértem mivel jár egy gyerek...) Tavaly előtt azonban megszólalt a biológiai órám... Mondtam a férjemnek, most vagy soha (soha=elhagyom) Ő nagyon nem akart... Aztán azóta mióta megvan a kisfiúnk, a legjobb apa akit csak elképzelni tudok!!!
Mi egyrészt anyagi okokból nem szeretnénk tesót (neki szeretnénk megadni mindent, ami az erőnkből telik), másrészt viszont, és ez most nagyon hülyén fog hangzani: annyira jó kisfiú, hogy én szabályosan félnék egy másik gyerektől, aki folyton sírna, hasfájós lenne, nem enne, nem aludna, nem tudnék elmenni vele bárhová stb. egyszóval nem lenne ilyen kisangyal, mint a mi kisfiúnk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!