Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nagyon akciós pelenkából,...

A nagyon akciós pelenkából, popsitörlőből stb. szoktatok előre bespájzolni vagy mindig csak annyit vesztek, amennyi épp kell?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Popsitörlőből igen, pelenkából nem. Egyszer már megjártuk a pelenkával, nem akarom többször.
2011. jan. 6. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

én bevásároltam fél éve a tescós zöld pelóból. 12 csomaggal vettünk (4-en, mert egyszerre nem lehetett ennyit elhozni.) ezt már az első gyermekemnél is így tettem. ám most olyan helyzet állt fenn, h a kisfiam 2 nap alatt totál szobatiszta lett. se éjjel, se nappal nem kért pelót. így maradt itthon 1 bontatlan csomag, amit már eladtam, és maradt még a babaszekrénybe szépen besorakoztatva kb 70 db.

így utólag tudom, h 2 éves kor fölött már nem érdemes ennyit bespájzolni.

2011. jan. 6. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
annyit amennyi kell, mindig van akcio valahol,nem érdemes nagyon bevásárolni
2011. jan. 6. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Popsitörlőből igen, mert csak egyfélét szeretünk (tescos zöldet), úgyhogy amikor akciós, sokat veszek... azaz vettem rengeteget, volt, hogy 8-10 csomaggal, mikor kicsit volt, de most, hogy már nem kell annyi és lassabban fogy, csak 3-4-et.

Pelusból meg a 150 körüli pamperst veszek, 6000-ért szokott akciós lenni. Az azért kitart egy darabig.

Amúgy mindenből bespájzolunk általában, amikor akciós (tápszer, babakaja, mosószer, öblítő, mosogatószer, wc papír, meg hasonlók).

2011. jan. 6. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig bespájzolok belőle:)Megéri!Azzal mellé nem foghatsz.
2011. jan. 6. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:

novemberben volt akciós a tescos pelus, vettünk belőle 10 csomaggal a nagylánynak (17 hónapos) és 3 csomaggal a kicsinek. Kb. márciusig elég is lesz, épp ma számolgattuk férjemmel.

A huggies popsitörlő mától akciós a pennyben, abból is vettünk 10 csomaggal úgy, hogy 2 hete a Johnson volt akciós, így lassan dunát lehet nálunk rekeszteni a popsitörlőkből...

a pelenkán kb 5000 Ftot spóroltunk....

2011. jan. 6. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindig előre megveszünk egy nagyobb mennyiséget.

Legutóbb szeptemberben volt akcióban a Bella Háppy pelenka.

Akkor 1-et fizet 2-tőt kap volt és akkor vettünk 6 csomaggal. 420 darabot. És még mindig van belőle 2 csomaggal. Pedig 10 hónapos a kisfiam és azért a napi 4-5 elmegy.

De hamarosan megint veszünk, de akkor pamperst.

Például amikor megszületett, februárban, akkor vettünk Neki 800 darab Pampers pelenkát. A méretezés nem volt gond, mert alapból nagy súlyú bébi volt, így nem is kellett vacakolni a pici méretűvel.

2011. jan. 6. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!