A nagyon akciós pelenkából, popsitörlőből stb. szoktatok előre bespájzolni vagy mindig csak annyit vesztek, amennyi épp kell?
én bevásároltam fél éve a tescós zöld pelóból. 12 csomaggal vettünk (4-en, mert egyszerre nem lehetett ennyit elhozni.) ezt már az első gyermekemnél is így tettem. ám most olyan helyzet állt fenn, h a kisfiam 2 nap alatt totál szobatiszta lett. se éjjel, se nappal nem kért pelót. így maradt itthon 1 bontatlan csomag, amit már eladtam, és maradt még a babaszekrénybe szépen besorakoztatva kb 70 db.
így utólag tudom, h 2 éves kor fölött már nem érdemes ennyit bespájzolni.
Popsitörlőből igen, mert csak egyfélét szeretünk (tescos zöldet), úgyhogy amikor akciós, sokat veszek... azaz vettem rengeteget, volt, hogy 8-10 csomaggal, mikor kicsit volt, de most, hogy már nem kell annyi és lassabban fogy, csak 3-4-et.
Pelusból meg a 150 körüli pamperst veszek, 6000-ért szokott akciós lenni. Az azért kitart egy darabig.
Amúgy mindenből bespájzolunk általában, amikor akciós (tápszer, babakaja, mosószer, öblítő, mosogatószer, wc papír, meg hasonlók).
novemberben volt akciós a tescos pelus, vettünk belőle 10 csomaggal a nagylánynak (17 hónapos) és 3 csomaggal a kicsinek. Kb. márciusig elég is lesz, épp ma számolgattuk férjemmel.
A huggies popsitörlő mától akciós a pennyben, abból is vettünk 10 csomaggal úgy, hogy 2 hete a Johnson volt akciós, így lassan dunát lehet nálunk rekeszteni a popsitörlőkből...
a pelenkán kb 5000 Ftot spóroltunk....
Mindig előre megveszünk egy nagyobb mennyiséget.
Legutóbb szeptemberben volt akcióban a Bella Háppy pelenka.
Akkor 1-et fizet 2-tőt kap volt és akkor vettünk 6 csomaggal. 420 darabot. És még mindig van belőle 2 csomaggal. Pedig 10 hónapos a kisfiam és azért a napi 4-5 elmegy.
De hamarosan megint veszünk, de akkor pamperst.
Például amikor megszületett, februárban, akkor vettünk Neki 800 darab Pampers pelenkát. A méretezés nem volt gond, mert alapból nagy súlyú bébi volt, így nem is kellett vacakolni a pici méretűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!